Τη διακοπή του Οκτωβρίου για τις Εθνικές ομάδες θα εκμεταλλευτεί για πρώτη φορά ο ΠΑΣ Γιάννινα για να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟΚ στις 17:00 στους «Ζωσιμάδες». Τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα απλώς συνέχιζε τις προπονήσεις της, αλλά τη φετινή σεζόν ο τεχνικός του ΠΑΣ θέλει να κρατήσει «ζεστούς» τους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ώστε να μπορέσει να δει την κατάστασή τους και να κρίνει ποιοι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν άμεσα μία θέση στην ενδεκάδα.

Αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο ΑΟΚ Κέρκυρα, που μετά από μια μακρά περίοδο προετοιμασίας ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Λάρισας. Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αφού δεν έχουν πέσει οι υπογραφές των ομάδων με την ΕΡΤ, αλλά μετά τη συνάντηση που έγινε την Τετάρτη μεταξύ εκπροσώπων των ομάδων και του καναλιού, εκτιμάται ότι θα πάμε για σέντρα στις 20-21 Οκτωβρίου.

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους δύο διεθνείς Λίλα και Τσικάρσκι. Ο Λίλα αγωνίστηκε χθες 90 λεπτά στο φιλικό της Αλβανίας με την Ιορδανία.

Επίσης θα απουσιάζουν οι τραυματίες Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Λέο και Περιστερίδης. Οι δύο πρώτοι αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους από αύριο, ο Λέο πάει για χειρουργείο και ο Περιστερίδης βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας. Στη διάθεση του Πετράκη θα είναι όλοι οι υπόλοιποι.

Με την ομάδα της Κέρκυρας θα δούμε να αγωνίζεται και ο Εμιλιάνο Βίλα που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο σημερινό ματς η είσοδος είναι δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας, ενώ για τους υπόλοιπους υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ