image description

Ο Γιαννιώτης κόουτς και βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Τάτσης, ανέλαβε και επίσημα από την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου νέος τεχνικός του συλλόγου του Πλατανιά, μετά την αποχώρηση του Κάμπος. Είναι η πρώτη του φορά σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας ως πρώτος προπονητής

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Τάτση. Ο νέος τεχνικός του Πλατανιά, έχει γεννηθεί στις 25/8/1972 και έχει διαγράψει σημαντική πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ταύτισε την καριέρα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αγωνίστηκε τρεις φορές και στις τρεις κατηγορίες, ενώ επίσης φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, αγωνιζόμενος και στο Κύπελλο UEFA, του Πανηλειακού, του Ακράτητου και της Καλλιθέας, στην μεγάλη κατηγορία.
Πέρασε σε μικρότερες κατηγορίες από την Καβάλα και τον Πυργετό όπου ολοκλήρωσε τη διαδρομή του ως παίκτης. Στους πάγκους κάθισε για πρώτη φορά το 2001, παίρνοντας το χρίσμα με την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Κ20. Το ταξίδι στην Κρήτη το πραγματοποίησε, έπειτα από τέσσερα χρόνια για να αναλάβει τα ηνία του ΑΟ Τυμπακίου (Α1 ΕΠΣΗ). Μετακόμισε στον Εργοτέλη, ως βοηθός προπονητή, ενώ στη συνέχεια πήγε στους Νέους Εργοτέλη (Α2 ΕΠΣΗ). Από το 2017 ήταν βοηθός προπονητή στον Κισσαμικό.
Η συμφωνία με τον κ.Τάτση, επετεύχθη έπειτα από προσωπικούς χειρισμούς του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανιών, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη και προκρίθηκε από μια λίστα με σημαντικά ονόματα προπονητών που είχαν προταθεί και εξεταστεί από τον τεχνικό διευθυντή, κ.Βασίλη Αμανατίδη. Λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο κ.Τάτσης τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πλατανιά, για την ευκαιρία που μου δίνει να αναλάβω την ομάδα. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας». Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων καλωσορίζει τον Γιάννη Τάτση στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.