Πετράκης: «Δεν γίνεται να τρώμε τέτοια γκολ» (video)

0

Δηλώσεις μετά το φιλικό με τον ΑΟΚ Κέρκυρα έκανε ο κ. Πετράκης, τονίζοντας ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από κάποια πράγματα στο μεσοαμυντικό κομμάτι, ωστόσο του άρεσε επιθετικά η ομάδα στο α’ ημίχρονο, καθώς υπήρχαν ιδέες και οι παίκτες του απείλησαν, παρότι δεν σκόραραν στο πρώτο 45λεπτο, αλλά στο δεύτερο που η επιθετική παραγωγή ήταν μικρότερη.

Αναλυτικά:

«Πάντα υπάρχουν κέρδη απ’ αυτά τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να έχω εικόνα και να βγάζω συμπεράσματα για παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Είναι μια καλή ευκαιρία να διατηρήσουμε τα παιδιά σε ρυθμό και να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας. Ταυτόχρονα είναι σημαντικό για μας να χρησιμοποιούμε κι άλλα πράγματα τακτικά, όπως η αλλαγή σχηματισμού. Γενικά ήταν ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι».

Για το α’ ημίχρονο: «Δεν γίνεται να τρώμε αυτά τα γκολ που φάγαμε σήμερα και με την ευκολία που τα φάγαμε. Νομίζω ότι ήρθαν κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, γιατί μέχρι τότε είχαμε τον έλεγχο. Προέκυψαν φάσεις για τον αντίπαλο από λάθη που κάναμε στη μεσαία γραμμή. Αυτό αδικεί την προσπάθεια που κάναμε σε όλο το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε  αυτές τις λεπτομέρειες, αλλάζοντας τη νοοτροπία και τη στάση μας σε αυτά που είπα.

Στα υπόλοιπα είμαι ευχαριστημένος, γιατί είχαμε ιδέες στο επιθετικό κομμάτι, ειδικά στο α’ ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο δεν είχαμε πολλές επιθετικές ιδέες, ανεξαρτήτως που βάλαμε τα δύο γκολ. Ήμασταν πιο συμπαγείς, πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποφασιστικοί στην άμυνα και μέσα απ’ αυτό, γι’ αυτό και ήρθε η ισοφάριση».

Για τη διακοπή και το πρόγραμμα που ακολουθεί: «Θα είναι θετική, γιατί κάποια παιδιά ήρθαν καθυστερημένα ή λόγω τραυματισμών δεν ήταν σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Περισσότερα θα πούμε αν αποδειχτεί αυτό με τον Παναιτωλικό.

Για το πρόγραμμα δεν έχω πει κάτι ως τώρα. Με όλες τις ομάδες θα παίξουμε. Εμένα το μυαλό μου είναι να είμαστε στο 100% και να κάνουμε το καλύτερο με τον Παναιτωλικό».

Για τα νέα παιδιά που έπαιξαν σήμερα: «Είναι μαζί μας από το καλοκαίρι στην προετοιμασία. Χρειάζεται προσπάθεια ούτως ώστε να ενισχύσουν την εικόνα τους και τη θέση τους στην ομάδα».

Σχόλια

Comments are closed.