image description

Αποφασιστική νίκη πέτυχε η Εθνική Κορασίδων στην πρεμιέρα των αγώνων της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο τουρνουά που διεξάγεται στα Ιωάννινα, επικρατώντας 3-1 της Β. Ιρλανδίας. Βασική ξεκίνησε στο ματς η Βοΐλα της Προοδευτικής Περάματος, η οποία αγωνίστηκε για 78 λεπτά και μάλιστα σκόραρε.

Η ελληνική ομάδα άνοιξε το σκορ στους Ζωσιμάδες στο 12’ με πλασέ της Παχάκη και 11’ αργότερα η ΜακΓκίνες ισοφάρισε για τις Βορειοϊρλανδές. Η «γαλανόλευκη» ανέκτησε το προβάδισμα στο 52’ με αυτογκόλ της Φίνεγκαν και στο 63’ η Βοΐλα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Β. Ιρλανδία: Κλίφορντ, Μοντέιθ, Κάμερον, Φίνεγκαν, Γκίλμορ, Μπίτι (72’ Ο’ Κάσεϊ), Μάξουελ (58’ Ντόντσον), Φιτζσλίμονς, ΜακΓκινες, Άντριους, Χάουι.

Ελλάδα: Παναγιωτοπούλου, Τσουκαλά, Ξανθή, Γεωργιάδου (47’ Παπαθεοδώρου), Παχάκη (86’ Ευθυμίου), Μαρκούτσα (90’ Παπαγεωργίου), Βοριά, Βοΐλα (74’ Ράκου), Πρίφτη, Ακριβάκη, Βασιλακάκου.

Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής Κορασίδων στον 9ο προκριματικό όμιλο του EURO 2019 είναι εναντίον τους Καζαχστάν στις 15 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στους Ζωσιμάδες.