Αλ. Τάτσης: «Φεύγουμε πάλι πικραμένοι»

0

Τα Σερβιανά δεν μπόρεσαν να πάρουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την παραμονή τους στην κατηγορία στην Παραμυθιά, γνωρίζοντας γι’ άλλη μια φορά την ήττα στο τέλος, με τον κόουτς, Αλέκο Τάτση, να δηλώνει στενοχωρημένος από την εξέλιξη και να αποδίδει εν μέρει την ήττα στην έλλειψη εμπειρίας και αθλητικής τύχης.

«Γι’ άλλη μια φορά δυστυχώς θα φύγουμε πικραμένοι από το γήπεδο. Στην 1η αγωνιστική δεχτήκαμε γκολ στο 93’, σήμερα στο παρά 3. Δεν μπορείς να πεις πολλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο 2η φορά. Παίζαμε με μια ομάδα που ερχόταν από καλά αποτελέσματα, γνωρίζαμε τις απουσίες που είχε, όπως είχαμε κι εμείς. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά. Στην ουσία εμείς είχαμε την πιο κλασική ευκαιρία στο ματς, με τον Μπλέτσα που αστόχησε από κοντά.

Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Θα σταθώ περισσότερο στη φάση που η άμυνά μας αδράνησε σε μια φάση που δεν «μύριζε» γκολ.

Το Σούλι είχε καλή ψυχολογία, εμείς ήρθαμε να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα παίζοντας αμυντικά και βγαίνοντας στην κόντρα. Δεν το πετύχαμε στο 100%. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη, αμέσως δίναμε την μπάλα στον αντίπαλο, όταν την κερδίζαμε. Μετά το 60-65’ άρχισε να μας πιέζει το Σούλι, θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Θεωρώ πιο δίκαιο το Χ. Είμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, γιατί κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Κάθε βαθμός που χάνεται δυσκολεύει τον στόχο μας».

Για το αν είναι θέμα εμπειρίας η ήττα στοπ φινάλε: «Παίζει μεγάλο ρόλο η εμπειρία, δεν την έχουν τα παιδιά για να διαχειριστούν κάτι τέτοιο. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα πετυχαίναμε κάτι καλύτερο. Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου θα βελτιωνόμαστε. Είμαι στενοχωρημένος από την ήττα που έρχεται μετά από προσπάθεια των παιδιών απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για το αν πρέπει να αλλάξει κάτι: « Το ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη. Πρέπει να αλλάξουμε το ψυχολογικό κομμάτι. Στηρίζουμε τα παιδιά για να αλλάξει η ψυχολογία τους και να προχωρήσουμε πιο κάτω».

 

Σχόλια

Comments are closed.