Κομβικό το ματς του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό

0

Τα ανυπέρβλητα πέρασαν, τα δύσκολα όμως μένουν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να ξεμπέρδεψε από ματς στα οποία παρουσιαζόταν εξ’ αρχής το αουτσάιντερ κόντρα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας (σ.σ. με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ), όμως κι αυτά που ακολουθούν κρύβουν τις δικές τους «παγίδες». Παναιτωλικός και Ξάνθη είναι στην επόμενη δυάδα αγώνων του ΠΑΣ, αλλά πρόκειται για δύο ομάδες που ακολουθούν βαθμολογικά αυτές που ήδη αντιμετώπισαν οι «κυανόλευκοι», αφού η μεν Ξάνθη είναι τώρα 7η και ο Παναιτωλικός 8ος!

Γενικότερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα οι επόμενες αγωνιστικές είναι καθοριστικές για να τοποθετήσει τον πήχη των προσδοκιών. Από τη μία θα πρέπει να κυνηγήσει τα αποτελέσματα και από την άλλη να αλλάξει εικόνα και να γίνει πιο «ελκυστικός» για τους φιλάθλους του, που ελάχιστες φορές έφυγαν ικανοποιημένοι από το γήπεδο ή την οθόνη της τηλεόρασής τους.

Το ματς με τον Παναιτωλικό από πολλούς χαρακτηρίζεται ως κομβικό, αφού η νίκη θα εκτοξεύσει την ψυχολογία των Ηπειρωτών, ώστε να προσπαθήσουν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος και να βρεθούν στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την 5η θέση, ενώ οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα κρατάει τον ΠΑΣ στο γκρουπ όσων θα παλέψουν να αποφύγουν το μπαράζ .

«Όπλο» των «κυανόλευκων» στα ματς που ακολουθούν, είναι η αύξηση του βαθμού ετοιμότητας παικτών που είχαν έρθει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και η δουλειά σε τακτικά θέματα, που λογικά θα επηρεάσουν θετικά την εικόνα του ΠΑΣ, ενώ και μια σειρά αγώνων που θα δώσει στη φυσική του έδρα, του δίνει την ευκαιρία για ακόμα μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Ο Γιάννης Πετράκης λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα στον καταρτισμό της πιο αξιόμαχης 18άδας, πλην του τραυματία Λέο, βέβαια, που θα επιστρέψει με τη νέα χρονιά.

Σχόλια

Comments are closed.