Προβλήματα που άφησε πίσω του το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Κέρκυρας έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Πετράκης λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

Το σοβαρότερο πρόβλημα έχει να κάνει με τον Μπουκουβάλα, που έχει υποστεί κάταγμα κερκίδας στο δεξί χέρι του και θα μείνει εκτός δράσης περίπου 2-3 εβδομάδες ακόμα. Στον ΠΑΣ υπολογίζουν ότι ίσως προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΛ στις 10 Νοεμβρίου.

Ο Μπουκουβάλας μπορεί βέβαια να βγάζει κάποιο μέρος της προπόνησης, αλλά δεν μπορεί να ρισκάρει σε ό,τι έχει σχέση με πιθανές πτώσεις, γι’ αυτό και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ένα σπασμένο δάχτυλο αποκόμισε στο φιλικό με την Κέρκυρα και ο Αθανασιάδης, αλλά γι’ αυτόν δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα, αφού από Τετάρτη αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και ο κ. Πετράκης θα τον υπολογίζει για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Κανονικά έχουν μπει στις προπονήσεις Μιχαήλ και Αποστολόπουλος, που έλειψαν την προηγούμενη εβδομάδα, επίσης επέστρεψε ο Λίλα από το Ισραήλ και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις, ενώ ο Τσικάρσκι είναι στην αποστολή της FYROM, η οποία αγωνίζεται απόψε στο Ερεβάν με την Αρμενία για το Nations League. Ο διεθνής Σκοπιανός αναμένεται στα Γιάννενα την Πέμπτη.

Επόμενη προπόνηση την Τετάρτη το πρωί στις 11:00

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ