Αγιασμός στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ, παρουσία Θρησκευτικών και Πολιτικών αρχών

0

Τον καθιερωμένο αγιασμό εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας χρονιάς πραγματοποίησε σήμερα 18 Οκτωβρίου 2019, ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις εγκαταστάσεις του.

Παρόντες η διοίκηση, δεκάδες αθλητές και οι γονείς τους, αλλά και παρουσία των Εκκλησιαστικών και Πολιτικών αρχών, καθώς και εκπροσώπων μέσων ενημέρωσης.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτου κ.κ. Μάξιμου, πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων πατήρ Θωμάς, πλαισιωμένος από τους αρχιμανδρίτες κ.κ. Χρυσόστομο (ένθερμος φίλαθλος του ΠΑΣ ο οποίος από χρόνια παρευρίσκεται στον αγιασμό του Σωματείου) και Θεόκλητο της ενορίας Σταυρακίου.

Με ένα εμπνευσμένο λόγο ο πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος απευθύνθηκε με παραινέσεις στους νεαρούς αθλητές κάνοντας αναφορά και στην ομάδα εκπρόσωπο του Ηπειρωτικού ποδοσφαίρου, ευχόμενος τα καλύτερα για τη διοίκηση του προπονητές, αθλητές του ΠΑΣ Γιάννινα και τις οικογένειές τους.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Γιώργος Οικονόμου σε σύντομη ομιλία αναφέρθηκε στους στόχους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που είναι όλο και περισσότερο υψηλοί και ευχαρίστησε Περιφέρεια και Δήμο για τη συμπαράστασή τους στο έργο που γίνεται.

Ο αντιπεριφερειάρχης  και υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Αλέξανδρος Γοργόλης αναφέρθηκε στην υποχρέωση της Πολιτείας να βοηθάει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα τους αθλητές μικρότερων ηλικιών δίνοντας έτσι σωστές κατευθύνσεις.

Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Θωμάς Μπέγκας στον χαιρετισμό του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικογενειακή του σχέση με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αφού ο πατέρας του αείμνηστος Κωνσταντίνος Μπέγκας διετέλεσε πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε χρυσές εποχές.

Εκπρόσωπος των παικτών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο αρχηγός Αλέξης Μιχαήλ, ο οποίος ξεκίνησε από τις ομάδες  junior του ερασιτέχνη ΠΑΣ, μέχρι που εντάχθηκε στην ΠΑΕ, συνεχάρη τους αθλητές για την επιλογή τους και ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στον αθλητισμό και της σπουδές τους.

Ο εκπρόσωπος της διοικούσας επιτροπής  του τμήματος Μπάσκετ του ερασιτέχνη κ. Κώστας Αναστασίου (παρευρέθηκε με τον επικεφαλής του τμήματος κ. Μάντζιος) ευχήθηκε καλή χρονιά και κυρίως υγεία.

Μετά τον αγιασμό αθλητές και παρευρισκόμενοι γνώρισαν τις γεύσεις των  προϊόντων των φούρνων  του κ. Λεωνίδα Τζιμογιάννη που είναι ένας εκ των χορηγών του σωματείου.

Σχόλια

Comments are closed.