image description

Βεβαίωση καλής λειτουργίας των καμερών του Εθνικού Σταδίου ήθελε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που είχε συνεδριάσει και χθες για το θέμα αυτό δίνοντας αναβολή για σήμερα, όπου αποφάσισε ότι δεν συντρέχουν λόγοι επιβολής ποινής.

Ο βασικός λόγος που δεν μπόρεσε η ΠΑΕ να προχωρήσει σε ενέργειες καθαρισμού και επιδιόρθωσης κάποιων καμερών του Σταδίου ήταν η κατασκευή του ταρτάν που δεν έχει τελειώσει ακόμα (δόθηκε παράταση για τέλη Νοεμβρίου), αφού ο εργολάβος παίρνει συνεχώς παρατάσεις. Έτσι, λοιπόν, δεν μπορεί να μπει γερανός προσωρινά.

Πάντως η ΠΑΕ κατάφερε χθες να κάνει κάποιες εργασίες με γερανό που δούλεψε από την έξω πλευρά της οδού Μιχαηλίδη προς την πλευρά της εξέδρας, ενώ στη μεγάλη σκεπαστή θα γίνει η επιδιόρθωση με σκαλωσιά που θα στηθεί.

Η σημερινή απόφαση της ΕΕΑ

  1. Μη προσκόμιση προσωρινής βεβαίωσης καλής  λειτουργίας των ηλεκτρονικών συστημάτων εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων και ονομαστικού εισιτηρίου από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Δεν συντρέχει λόγος εφαρμογής των διατάξεων των άρθρων 2§5 του ν.4326/2015 και 77Α του ν.2725/1999.