Χωρίς προπονητή στην Καστοριά τα Σερβιανά

0

Στην αναζήτηση προπονητή, αλλά και βαθμών, βρίσκονται τα Σερβιανά, που οι πρώτες τους εβδομάδες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν κυλάνε «ρόδινα», αντίθετα διαπιστώθηκε ότι η διαφορά επιπέδου από το τοπικό ερασιτεχνικό είναι εμφανής.

Δεδομένης της αναταραχής που υπήρξε μετά την παραίτηση Αλέκου Τάτση από τον πάγκο, η ομάδα πηγαίνει στην Καστοριά για την έκπληξη απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας που έχει καταφέρει να πάρει νίκες απέναντι σε ουραγούς και θα παλέψει να κρατήσει μακριά του στη βαθμολογία και τα Σερβιανά.

Η ομάδα των Σερβιανών έχει ως στόχο την έκπληξη και θα προσπαθήσει να μη χάσει άλλο έδαφος στη μάχη για τη σωτηρία, γιατί η συνέχεια προμηνύεται δυσκολότερη και από τη στιγμή που υποβιβάζονται σχεδόν οι μισές ομάδες, κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχτεί «χρυσάφι».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καστοριάς την Κυριακή στις 16:00. Διαιτητής ορίστηκε ο Αθανασίου Χαράλαμπος του συνδέσμου Άρτας. Βοηθοί του θα είναι οι Παύλος Δούμτσης και Σωτήριος Δράγος και οι δύο του συνδέσμου Φλώρινας. Παρατηρητής θα είναι ο Δαμιανός Καρακελίδης (Πέλλας).

Σχόλια

Comments are closed.