Ο Αθανασιάδης αποτελεί ίσως το πιο μεγάλο στοίχημα της σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τόσο ο πρόεδρος με την υπέρβαση που έκανε στα οικονομικά για τα δεδομένα της ομάδας όσο και ο προπονητής που καλείται να διαχειριστεί μια τέτοια ποδοσφαιρική προσωπικότητα, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, ποντάρουν στο ότι ο Αθανασιάδης σύντομα θα μπορέσει να θυμίσει τον παλιό καλό του εαυτό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα διαθέτει αυτή τη στιγμή την 3η χειρότερη επίθεση της Super League με μόλις 4 γκολ, αλλά το πιο ανησυχητικό απ’ όλα είναι οι μόλις 44 τελικές προσπάθειες σε 7 αγώνες, που συνιστούν τη χειρότερη επίδοση από τις 16 ομάδες (σ.σ. ακόμα και ο Απόλλωνας του 1 γκολ έχει 52 τελικές), τη στιγμή που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι 8 επιθετικογενείς παίκτες!

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης του ΠΑΣ Γιάννινα, Βασίλης Αλεξίου, σε βίντεο που ανέβασε στα social media, μας δίνει μια μικρή «γεύση» για τους ρυθμούς που ανεβάζει ο Κλάους. Ο έμπειρος επιθετικός είναι πλέον σε καλύτερη κατάσταση, αν όχι να βγάλει 90 λεπτά, να παίξει περισσότερο από τα συνηθισμένα 20λεπτα ή 30λεπτα, αλλά η τελική απόφαση για το πόσο και πότε θα παίξει, ανήκει φυσικά στον Γιάννη Πετράκη, βάσει και των όσων βλέπει στις προπονήσεις και όχι μόνο στις αντοχές.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ