Προληπτικά εκτός και σήμερα ο Νικολιάς

0

Ανεβάζει ρυθμούς εν όψει Ξάνθης ο ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο και να το συνδυάσει και μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα που θα επαναφέρει την καλή ψυχολογία εντός κι εκτός αποδυτηρίων.

Ο κ. Πετράκης επισημαίνει στους παίκτες του τα λάθη τους και δουλεύει τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού σε άμυνα και επίθεση, καθώς επίσης και στατικές φάσεις.

Για δεύτερη μέρα απουσίασε ο Αλέξανδρος Νικολιάς, αλλά δεν έχει κάτι ανησυχητικό, απλά η ομάδα επιλέγει να τον αποφορτίζει ανά τακτά διαστήματα, λόγω των παλαιότερων τραυματισμών του.

Απών ήταν σήμερα και ο Κακούμπα, αλλά είναι μια απουσία που δεν «πονοκεφαλιάζει» το τεχνικό επιτελείο, αφού ούτως ή άλλως ο Τσικάρσκι φαίνεται ότι θα επιστρέψει στη θέση του αριστερού μπακ.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα κάνει ο Μπουκουβάλας που έχει το κάταγμα στο χέρι και τα ειδικά τους προγράμματα ή αποθεραπείες κάνουν οι Περιστερίδης, Παπαϊωάννου και Λέο.

Όσον αφορά τα πλάνα του κ. Πετράκη για την Ξάνθη, θα είναι μία ακόμα αγωνιστική με αλλαγές στο βασικό σχήμα, αφού είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Σιόντη βασικό ως «κόφτη» και τον Λίλα στόπερ, ενώ ο Νικολιάς δεδομένα θα επιστρέψει στη θέση του στα χαφ.

Σχόλια

Comments are closed.