Απρόοπτο με Κούζικ

0

Προτελευταία προπόνηση σήμερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα πριν τον αγώνα της Δευτέρας με την Ξάνθη και υπήρξε ένα ακόμα απρόοπτο για τον Γιάννη Πετράκη, που είδε τον Κούζικ να τραυματίζεται και να αποχωρεί πριν ολοκληρωθεί το σημερινό πρόγραμμα. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν μυϊκό τραυματισμό και την Δευτέρα πιθανότατα θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί πόσο διάστημα θα μείνει εκτός προπονήσεων, εκτός κι αν είναι ένα απλό τράβηγμα.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Κρίζμαν, πιθανότατα για προληπτικούς λόγους, αφού δεν είχε κάτι που να ήταν ανησυχητικό.

Όπως είναι γνωστό από τις προηγούμενες μέρες, ατομικό πρόγραμμα κάνουν οι Κακούμπα και Μπουκουβάλας που θα μείνουν εκτός αποστολής, όπως επίσης και οι Λέο και Περιστερίδης.

Στα αγωνιστικά, ο κ. Πετράκης φαίνεται να κάνει μία ακόμα προσπάθεια να αλλάξει πρόσωπα και σχηματισμούς, συνεχίζοντας την αναζήτηση της ενδεκάδας που θα φέρει νίκη και θα βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό τέλμα των 3 τελευταίων αγωνιστικών. Αλλαγές θα έχουμε στην άμυνα, όπου ο Αποστολόπουλος και ο Τσικάρσκι θα ξεκινήσουν βασικοί, στα χαφ όπου θα προστεθεί ο Σιόντης δίπλα στον Λίλα και στην επίθεση που φαίνεται ότι έφτασε η ώρα για να ξεκινήσει βασικός ο Αθανασιάδης, που αποκτήθηκε με την προοπτική να αντικαταστήσει –όσο είναι εφικτό- τον Κόντε, που σκόραρε και χθες στην ήττα της Μπανίγιας με 2-1 από τους πρωτοπόρους. Ενδεχομένως να υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις, ανάλογα και με τη διαχείριση που θα γίνει, καθώς ακολουθεί την Πέμπτη και ο αγώνας κυπέλλου με τη Θύελλα Καμαρίου, όπου λογικά θα αλλάξει ριζικά η ενδεκάδα.

Επί τη ευκαιρία να επισημάνουμε ότι έχει αλλάξει η ώρα του αγώνα κυπέλλου Ελλάδος με την ομάδα της Σαντορίνης και αντί για 15:00, το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30.

Σχόλια

Comments are closed.