image description

Σε ρυθμούς διπλής προετοιμασίας άρχισαν να δουλεύουν από σήμερα (Τρίτη) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Αφενός έχουμε την Πέμπτη τον αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στις 19:30 τη Θύελλα Καμαρίου και αφετέρου την Κυριακή στις 17:15 ακολουθεί το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Λαμία για το πρωτάθλημα.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες βασικοί έκαναν αποθεραπεία και αύριο θα έχουν ρεπό, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδος.

Στο πρόγραμμα των προπονήσεων μπήκαν κανονικά από σήμερα οι Κρίζμαν και Κούζικ. Ο πρώτος είχε μια σύσπαση στη γάμπα και ο δεύτερος ένα μικρό τράβηγμα, αλλά για το ματς του κυπέλλου υπολογίζονται, όπως και για το πρωτάθλημα, αν το κρίνει ο κ. Πετράκης.

Δεδομένης και της κρισιμότητας του ματς με τη Λαμία, στο κύπελλο με την ομάδα της Σαντορίνης που παίζει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αλλάξει όλη η ενδεκάδα που έπαιξε χθες στην Ξάνθη και θα δούμε ξανά παίκτες όπως οι Νεόφυτος Μιχαήλ, Κάστρο, Ευαγγέλου, ενώ θέση θα διεκδικήσει και ο Παμλίδης, που ετοιμάζεται εντατικά για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.