Τη μισή ομάδα άφησε εκτός αποστολής για Θ. Καμαρίου ο Πετράκης

0

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιάννης Πετράκης άφησε πάρα πολλούς παίκτες εκτός αποστολής στον αγώνα της Πέμπτης για το κύπελλο Ελλάδος με τη Θύελλα Καμαρίου. Η επιλογή αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με την κρισιμότητα του αγώνα του πρωταθλήματος με τη Λαμία, αλλά κυρίως με τη φιλοσοφία του κόουτς σ’ αυτά τα ματς να ξεκουράζει πολλούς παίκτες που προορίζει να παίξουν μετά στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας κυπέλλου που ξεκινάει στις 19:30 θα δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να ξαναδούν παίκτες που δεν είχαν καθόλου συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αλλά μόνο στο ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο, όπως οι Νεόφυτος Μιχαήλ και ο Ευαγγέλου και φυσικά ένας παίκτης που ταλαιπωρήθηκε επί μήνες με τραυματισμό, όπως ο Παμλίδης, που αύριο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΣ. Οι δύο «μικροί» της αποστολής είναι οι Βενετικίδης και Νάουμετς.

Αναλυτικά η 18άδα: Μιχαήλ Ν., Βενετικίδης, Τζημόπουλος, Κακούμπα, Ευαγγέλου, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Νάουμετς, Ντόλοβατς, Κάστρο, Βιδάλ, Γιάκος, Κούζικ, Λουκίνας, Ξύδας, Παμλίδης, Αθανασιάδης.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα Αλέξης Μιχαήλ και οι Βελλίδης, Μυστακίδης, Κρίζμαν, Μπουκουβάλας, Λίλα, Νικολιάς, Τσικάρσκι, Λέο, Γώγος, Περιστερίδης, Παπαδόπουλος, Παπαϊωάννου και Λιάσος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Σχόλια

Comments are closed.