Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής πέτυχε η Προοδευτική Περάματος, καθώς θα επιστρέψει στην ομάδα η 16χρονη Άννα Σιούλα, η οποία αγωνιζόταν στην Κω τα τελευταία χρόνια σε ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής. Με την προσθήκη, λοιπόν, μίας ακόμα παίκτριας, η ομάδα ενισχύεται εν όψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Η ανακοίνωση της Προοδευτικής Περάματος:

Η Προοδευτική Περάματος ανακοινώνει μια ακόμη μεταγραφή και ενισχύεται σημαντικά η Γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου της Πόλης μας, στους δύσκολους αγώνες του Πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας και κυρίως άμεσα στον αγώνα της Κυριακής 04 Νοεμβρίου με την ισχυρή ομάδα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τον… επαναπατρισμό της 16χρονης πολλά υποσχόμενης παίχτριας Άννας Σιούλα, η οποία πρόσφατα κλήθηκε και δοκιμάστηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής μας ομάδας των Κορασίδων Αντώνη Πριόνα αφήνοντας Άριστες Εντυπώσεις.

Η Άννα Σιούλα ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε πολύ μικρή ηλικία στις Ακαδημίες της Προοδευτικής Περάματος, αγωνιζόμενη με τις ομάδες των αγοριών μας. Ακολούθως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα της μετακόμισε στη νήσο Κω, όπου και αγωνίστηκε σε ομάδες γυναικείες ποδοσφαίρου Γ΄ και Β΄ Εθνικής, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, με τελευταία αυτή του Α.Ο Αθλοπαιδιών ΚΩ, την οποία και ευχαριστούμε, για την παραχώρηση της παίχτριας.

Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της Προοδευτικής Περάματος Ιωαννίνων τη φετινή χρονιά κατάφερε όχι μόνο να μην υπάρξει αφαίμαξη παιχτριών της από τις λεγόμενες «Μεγάλες» ομάδες της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, αλλά αντίθετα να ενισχυθεί σημαντικά με αξιόλογες παίχτριες και να επαναπατρίσει ταυτόχρονα 3 διεθνείς παίχτριες, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνδέονται με την πόλη των Ιωαννίνων.

Ο συνολικός αριθμός έτσι των ενεργών παιχτριών μας, αλλά και όσων έχουν αγωνιστεί πρόσφατα με τα χρώματα των Εθνικών μας ομάδων ανέρχεται στις 5.

Η Γυναικεία Ομάδα της Προοδευτικής Περάματος Ιωαννίνων αποτελεί πλέον πόλο έλξης για κάθε νεαρή, ταλαντούχα και εξελίξιμη παίχτρια όντας πια ΠΡΩΤΗ δύναμη στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο, τόσο στην Ήπειρο όσο και γενικότερα στη Βορειοδυτική Ελλάδα. Στόχος μας είναι να γίνουμε σημείο αναφοράς και περιφερειακή δύναμη για το γυναικείο ποδόσφαιρο της χώρας μας και να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους των Ιωαννίνων και γενικότερα της Ηπείρου.

Καλωσήλθες Άννα στην Οικογένεια της Προοδευτικής. Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε Επιτυχία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ