image description

Στους υποψήφιους των βραβείων της NOVA βρίσκονται και πάλι φέτος δύο άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Πετράκης είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα στους υποψήφιους καλύτερους τεχνικούς της Super League. Μετά από 2,5 χρόνια στον ΠΑΣ όλοι πίνουν νερό στο όνομά του. Η ομάδα όχι μόνο διατηρείται άνετα στην κατηγορία, αλλά διεκδικεί με αξιώσεις και την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που μπορεί να γίνει εφέτος πραγματικότητα, αν ο Πανιώνιος δεν εξασφαλίσει την αναγκαία αδειοδότηση.

Υποψήφιος πολυτιμότερος παίκτης της Super League θα είναι ο Μιχάλης Μανιάς. Η 2η χρονιά του στην ομάδα των Ιωαννίνων ήταν και η πιο παραγωγική, αφού πέτυχε διψήφιο αριθμό τερμάτων (10) για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία και την βοήθησε να χτυπήσει την πόρτα της Ευρώπης.

Η ψηφοφορία θα διεξάγεται ως την Κυριακή 24 Απριλίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Όσοι ψηφίζετε σε καθεμιά από τις 3 ψηφοφορίες (πολυτιμότερος παίκτης, καλύτερος προπονητής και καλύτερο γκολ), συμμετέχετε και στην αντίστοιχη κλήρωση με δώρο 1 Φανέλα της Ομάδας με την υπογραφή του Παίκτη ή Προπονητή που θα βραβευτεί!

Ο θεσμός «Έπαθλο Novasports Superleague» δημιουργήθηκε το 2010 από τη Forthnet, σταθερό στρατηγικό επενδυτή και κύριο χρηματοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου, με σκοπό την ανάδειξη των πραγματικών πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος της Superleague, των ποδοσφαιριστών δηλαδή που διακρίνονται για το ταλέντο και το ήθος τους στα γήπεδα, στη διάρκεια μίας αγωνιστικής σεζόν.

Ο «Πολυτιμότερος Παίκτης» (MVP), το «Καλύτερο Γκολ» (Best Goal), ο «Καλύτερος Προπονητής», ο «Πρώτος Scorer», η «Καλύτερη Ομάδα» αποτελούμενη από 23 ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος, η «Καλύτερη Δήλωση της χρονιάς», η «Ενέργεια Fair Play της χρονιάς», η «Καλύτερη Απόκρουση», η «Καλύτερη Assist» και ο «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Παίκτης» (Rookie), αποτελούν τις κατηγορίες βράβευσης του θεσμού και οι απονομές των καλύτερων του Πρωταθλήματος Superleague 2015-2016 θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο ειδικά αφιερωμένης εκπομπής που θα προβληθεί τη Μ. Δευτέρα (25 Απριλίου) στις 20:00 σε Novasports 1 & Novasports 1HD.

Μπορείτε να ψηφίζετε ΕΔΩ