image description

Το δεύτερο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας των γυναικών έδωσε η ομάδα της Προοδευτικής Περάματος, που υποδέχτηκε τον πανίσχυρο Άρη, που είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Άρης επικράτησε με 0-4, με το Πέραμα να στέκεται αξιοπρεπέστατα και να δείχνει ότι είναι μια ομάδα με αρκετές δυνατότητες και με τον χρόνο έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο Άρης, βέβαια, είναι μια ομάδα σε άλλο επίπεδο, με αρκετή εμπειρία, που ενισχύθηκε με αρκετές παίκτριες του ΠΑΟΚ, μεταξύ αυτών την Παντελιάδη, που είναι από τις κορυφαίες Ελληνίες ποδοσφαιρίστριες.

Το φιλμ του αγώνα

7’ Σέντρα της Τσανταρίδου, κεφαλιά της Κοκοβιάδου, η μπάλα στο δεξί δοκάρι της Συμεωνίδη.

12’ Ξαφνικό σουτ της Παντελιάδη εκτός περιοχής, η μπάλα στο «παραθυράκι» της Συμεωνίδη και 0-1!

14’ Σέντρα σουτ της Παντελιάδη από αριστερά, και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-2!

27’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ με πάσα, η Τσανταρίδου βρέθηκε μόνη στη γωνία της περιοχής και μέσα, έκανε σέντρα σουτ και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

28’ Ατομική προσπάθεια της Ράπτη και διαγώνιο σουτ, ωραία απόκρουση της Γαβριηλίδου πουτ κράτησε το μηδέν στην εστία της.

42’ Διαγώνιο συρτό σουτ της Ράπτη, η μπάλα λίγο άουτ.

45’ Τετ-α-τετ η Κοκοβιάδου στη μικρή περιοχή με τη Συμεωνίδη, απέκρουσε η τερματοφύλακας του Περάματος.

72’ Αδράνεια της άμυνας σε σύγχυση στη μεγάλη περιοχή, σουτ της Παράσχου και 0-4.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Προοδευτικής Περάματος: Συμεωνίδη, Αρσένη, Γιωτίτσα (73’ Μιχαηλίδου Π.), Υφαντή, Νικοπούλου, Ντόκου (67’ Πελεκούδα), Μπάσκα, Σκούρου, Ράπτη (69’ Μιχαηλίδου Ε.), Σιούλα (29’ λ.τρ. Παπαδημητρίου), Βοΐλα

Άρης: Γαβριηλίδου, Κατιρτσίδου (83’ Τσιτσιά), Πασχάλη, Παράσχου, Γεωργαντζή (70’ Βουτσά), Ντιμιτρίεβιτς, Παντελιάδου (85’ Μίμη), Κοκοβιάδου, Ζήρα (59’ Τσιγγελίδου), Τσανταρίδου, Χατζηνικολάου.