Σιόντης: «Ένα αποτέλεσμα για να απελευθερωθούμε»

0

Ο Στέφανος Σιόντης τόνισε σε δηλώσεις του μετά το ισόπαλο 0-0 με τη Λαμία, ότι η ομάδα θέλει ένα καλό αποτέλεσμα να μπορέσει να ξεμπλοκάρει και να διώξει την πίεση, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο λέγοντας ότι έχει δίκιο να είναι απογοητευμένος και ίσως οι φωνές του να μπορέσουν να αφυπνίσουν την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Δεν είμαστε στο καλύτερο ‘φεγγάρι’ μας. Είμαστε στενοχωρημένοι για το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να απογοητευθούμε. Είναι πολύ νωρίς, έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια στα μέτρα μας, που αν δεν μπορούμε να τα πάρουμε, τουλάχιστον δεν πρέπει να τα χάσουμε. Αν δεν χάναμε με Ξάνθη και Παναιτωλικό, θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση και θα μας βοηθούσε ψυχολογικά.

Πρέπει να συνεχίσουμε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Παίξαμε πολλά παιχνίδια εκτός έδρας και βρεθήκαμε να είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία. Πρέπει να υπάρχει στόχος να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια.

Μπήκαμε μουδιασμένοι σήμερα λόγω άγχους, αλλάξαμε σχηματισμό και προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι της Λαμίας. Δεν έγινε ξανά επικίνδυνη, αλλά δεν γίναμε κι εμείς.

Στο β’ δεν κινδυνεύσαμε, δόθηκαν πολλά αχρείαστα σφυρίγματα που έκοβαν τον ρυθμό.

Πρέπει να βρούμε τρόπο να παίρνουμε αυτά τα παιχνίδια, γιατί είναι σημαντικά, μας δίνουν την ευκαιρία να ανεβαίνουμε βαθμολογικά.

Χρειαζόμασταν σήμερα το αποτέλεσμα για να μη μπει η ομάδα στη διαδικασία να πιέζεται. Μ’ ένα καλό αποτέλεσμα, ίσως στην Λάρισα, μπορεί η ομάδα να απελευθερωθεί και να παίξει καλύτερα. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στο ρόστερ. Είχαμε και κάποιους μικροτραυματισμούς, είχαμε και σήμερα μια απώλεια τον Νικολιά.

Πρέπει να κερδίζουμε έστω και με μισό μηδέν αυτά τα παιχνίδια και να ανέβουμε βαθμολογικά.

Ο κόσμος έχει συνηθίσει την ομάδα να έχει καλή παρουσία, έχει δει την ομάδα Ευρώπη, έχει δικαίωμα να απαιτεί και να ζητάει και να φωνάξει γιατί ίσως να χρειαστούμε αυτό το ξύπνημα ή τη βοήθεια –πείτε την όπως θέλετε. Ο καθένας βρίσκει διαφορετικά κίνητρα. Ο κόσμος μας βοήθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό όπως και σε προηγούμενα ματς.

Δεν νικήσαμε σήμερα, αλλά δεν χάσαμε κιόλας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε να έρθει ένα αποτέλεσμα για να αλλάξουν όλα. Ο κόσμος θα δει πολύ καλύτερα πράγματα».

Σχόλια

Comments are closed.