Αθανασιάδης: «Με μια νίκη θα αλλάξει η ψυχολογία»

0

Και ο Στέφανος Αθανασιάδης τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Λαμία ότι αυτό που λείπει στην ομάδα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για να αλλάξει η ψυχολογία της και να φύγει η πίεση.

«Ξεκινήσαμε ένα σύστημα, αλλά ο αντίπαλος μας δημιούργησε κάποια θέματα και μετά το αλλάξαμε. Μας χάλασε , βέβαια, τις ισορροπίες, αλλά μετά μπορέσαμε να κλείσουμε τον αντίπαλο εκεί που είχε πλεονέκτημα. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά η ομάδα είναι λίγο ψυχολογικά πιεσμένη. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Εδώ που είμαστε έτσι θα συνεχίσουμε. Με μια νίκη θα αλλάξουν όλα και κυρίως η ψυχολογία των παιδιών και θα παίξουμε καλύτερα. Μακάρι η συνέχεια να είναι όπως τη θέλουμε κι εμείς και ο κόσμος και να αρχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Το πρόβλημα ήταν κυρίως ψυχολογικό. Δεν μας βγαίνει το παιχνίδι όπως το έχουμε σχεδιάσει, αλλάζουμε τρόπο, υπήρχε ψυχολογική πίεση και βγήκε και στο αγωνιστικό.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πήγε στη δύναμη. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Δεν έγινε αυτό, πήραμε τον πόντο και καλό είναι να μην χάνεις σε τέτοια παιχνίδια. Ο πόντος είναι σημαντικός και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις.

Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα, δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Υπάρχει ποιοτικό ρόστερ. Να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα να ανέβουν και τα παιδιά. Αν έρθει και τα παιδιά θα πάρουν αυτοπεποίθηση και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Όλες οι ομάδες είμαστε κοντά στη βαθμολογία, από αύριο μπαίνουμε σε προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και θα πάμε εκεί να πάρουμε το διπλό».

Σχόλια

Comments are closed.