Η Ακαδημία κοριτσιών και η γυναικεία ομάδα της Ανατολής ευχαριστούν την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

0

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει το πρόγραμμα φιλοξενίας Ακαδημιών και σχολείων της πόλης στους εντός έδρας αγώνες της. Την Περασμένη Κυριακή στο γήπεδο βρέθηκε η Ακαδημία κοριτσιών και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Ανατολής, η οποία φέτος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Με την ευκαιρία της παρακολούθησης του αγώνα με τη Λαμία, ο Α.Ο. Ανατολής ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τη φιλοξενία και ευχήθηκε επίτευξη των στόχων της.

Αναλυτικά;

Οι ομάδες κοριτσιών του Α.Ο. Ανατολής, παρακολούθησαν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, προσκαλεσμένες της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966. Η αποστολή του Α.Ο. Ανατολής αποτελούταν από αθλήτριες Γυμνασίου – Λυκείου που στελεχώνουν τη Γυναικεία Ομάδα του Α.Ο. Ανατολής ενόψει της συμμετοχής της στη Γ’ Εθνική Γυναικών και από αθλήτριες Δημοτικού που στελεχώνουν το τμήμα Ακαδημίας κοριτσιών. Τα κορίτσια συνόδευαν οι Προπονητές τους Χάρης Πανταζής και Θοδωρής Λαϊνάς καθώς και η Γενική Αρχηγός γυναικών Αντιγόνη Αλεξίου.

Η Διοίκηση και οι Αθλήτριες της ομάδας, θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα για την τιμή που τους έγινε να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ΠΑΣ και να δώσουν την ευχή τους για υπομονή, εργατικότητα και επιμονή στην επίτευξη των στόχων της ομάδας!

Σχόλια

Comments are closed.