image description

Το εβδομαδιαίο τους ρεπό είχαν σήμερα (Τρίτη) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και από Τετάρτη ξεκινάει η μίνι προετοιμασία 3 ημερών για τον αγώνα του Σαββάτου (17:15) με την ΑΕΛ. Άλλο ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, που στόχος είναι η ομάδα να μη χάσει, γιατί κινδυνεύει να μείνει κι άλλο πίσω σε σχέση με την ΑΕΛ που διεκδικεί τον ίδιο στόχο.

Η πίεση στην ομάδα αναμφισβήτητα εντείνεται, αλλά δεν παύει να υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα φέρει την προσωρινή ανακούφιση και θα αποσυμπιέσει την κατάσταση.

Ο Γιάννης Πετράκης φέρεται από κάποιες φήμες στην Θεσσαλονίκη να «βολιδοσκοπείται» από τον Άρη για αντικαταστάτης του Ερέρα, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν θέλει να εγκαταλείψει το δικό του δημιούργημα, αλλά θα παλέψει μαζί με τους παίκτες να γυρίσει το… φύλλο.

Στα αγωνιστικά, ο Κρίζμαν κατά πάσα πιθανότητα δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος ούτε στο σαββατιάτικο παιχνίδι και θα συνεχίσει να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Ο Μπουκουβάλας θα επιστρέψει κι αυτός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και κάνει ασκήσεις με μπάλα για να μη χάσει τον ρυθμό του.

Νικολιάς και Βιδάλ θα φανεί αύριο αν μπορούν να υπολογίζονται, με περισσότερες πιθανότητες για τον Νικολιά.

Τέλος, Περιστερίδης, Παπαϊωάννου και Λέο είναι οι μόνιμοι απόντες.