Ο Ζαχαριάδης ορίστηκε στο ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα

0

Όπως πέρυσι τον Δεκέμβριο, έτσι και φέτος, ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης κρίθηκε από την ΚΕΔ ως ο καταλληλότερος να διευθύνει τον αγώνα ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο της Μακεδονίας είχε διευθύνει και το περσινό ισόπαλο 1-1 του πρωταθλήματος στο AEL FC Arena.

Επίσης είχε διευθύνει τον Οκτώβριο του 2017 το παιχνίδι με τον Πλατανιά, που ο ΠΑΣ νίκησε με ανατροπή 3-1 την ομάδα των Χανίων.

Τον Ιανουάριο του 2017 είχε διευθύνει το επίσης νικηφόρο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο, όπου είχε σπάσει μια μακρά παράδοση εναντίον του.

Το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι από εκείνο με τον Πανιώνιο πηγαίνει πολύ πιο μακριά, στις 10 Οκτωβρίου του 2011, όπου και  είχε σφυρίξει σε αγώνα ΠΑΣ-Πανιωνίου, με αποτέλεσμα τότε το 0-0.

Βοηθοί του θα είναι οι Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας) και Σταύρος Σίπκας (Σάμου). Τέταρτος θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας) που ήταν πρώτος στην ήττα του ΠΑΣ από τον Παναιτωλικό και παρατηρητής ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας).

Να σημειωθεί ότι ο Μανούχος που αλλοίωσε το αποτέλεσμα Ξάνθης-ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφει άμεσα στους ορισμούς, αφού θα είναι 4ος στον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναιτωλικού. Για την ΚΕΔ δεν συνέβη τίποτα σ’ εκείνο το ματς…

Όλοι οι ορισμοί ΕΔΩ

Σχόλια

Comments are closed.