Μόνο 80 επίλεκτοι αθλητές του στίβου θα επιτρέπεται να προπονούνται από εδώ και στο εξής στον χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου του ΠΕΑΚΙ, ενώ στο γήπεδο που είναι προς την πλευρά της Εθνικής οδού θα δίδεται για χρήση μετά από σχετικό αίτημα. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Σταδίων του ΠΕΑΚΙ. Εξυπακούεται, βέβαια, ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει την άδεια χρήσης του γηπέδου, βάσει των σχετικών συμβάσεων παραχώρησης που έχουν υπογραφεί.

Διαβάστε τους όρους χρήσης που ανακοίνωσε το ΠΕΑΚΙ:

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, μετά από σχετικές αιτήσεις σωματείων και μεμονωμένων αθλητών, καθορίζει με απόφασή της τον τρόπο χρήσης του χλοοτάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ανατολής.

Η χρήση του χλοοτάπητα στο κεντρικό στάδιο του Πανηπειρωτικού Ανατολής θα επιτρέπεται σε 80 επίλεκτους αθλητές-τριες στίβου των ερασιτεχνικών σωματείων κλασικού αθλητισμού που είναι συμβεβλημένα με το ΠΕΑΚΙ

Οι συγκεκριμένοι αθλητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν το χλοοτάπητα, σύμφωνα με το πρόγραμμα λειτουργίας της εγκατάστασης και τις υποδείξεις των υπαλλήλων του ΠΕΑΚΙ.

Η χρήση του χλοοτάπητα από το κοινό θα γίνεται μόνο στο δυτικό γήπεδο της εγκατάστασης (γήπεδο ποδοσφαίρου Ν. 2). Όποιος-α επιθυμεί να χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο χλοοτάπητα θα πρέπει να υποβάλλει σχετικό αίτημα στα γραφεία του ΠΕΑΚΙ. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των αιτημάτων και καθοριστούν επακριβώς οι όροι χρήσης του χλοοτάπητα στο δυτικό γήπεδο της εγκατάστασης (γήπεδο ποδοσφαίρου Ν. 2) το κοινό θα μπορεί ελεύθερα να το χρησιμοποιεί.

Η συντήρηση των γηπέδων με φυσικό χλοοτάπητα είναι μια δύσκολη και δαπανηρή διαδικασία και ο σεβασμός των κανόνων του αθλητικού κέντρο από όλους και όλες, είναι απαραίτητος για τη διασφάλιση της σημερινής εικόνας, τόσο των γηπέδων, όσο και συνολικά των εγκαταστάσεων.

Η Ε.Δ. δεσμεύεται πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες για εκσυγχρονισμό και συνεχή βελτίωση της εγκατάστασης. Στην εύρυθμη λειτουργία του κέντρου αναμένεται να συνδράμει σημαντικά η παρουσία και των προσληφθέντων φυλάκων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ