Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Γιάννη Πετράκη, αφού κανένας από τους τραυματίες δεν θα καταφέρει να είναι έτοιμος για τον κρίσιμο αγώνα στη Λάρισα κι έτσι η ομάδα θα ταξιδέψει αύριο με πολλές απουσίες.

Έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες πολλά προβλήματα για τον κ. Πετράκη, που συν τοις άλλοις χρειάστηκε να πάρει και κάποια ρίσκα χρησιμοποίησης τραυματιών που τελικά είχαν επιπτώσεις. Ο μεν Βιδάλ που είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από το ματς κυπέλλου με τη Θύελλα Καμαρίου και τελικά έγινε αλλαγή στο ματς με τη Λαμία, έχει τράβηγμα στον τετρακέφαλο και υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Το ίδιο και ο Νικολιάς. Έπαιξε με ρίσκο με τη Λαμία και προληπτικά θα πρέπει να χάσει το ματς με την Λάρισα, για να μην επιβαρυνθεί ο προσαγωγός του.

Η εβδομάδα, όμως, ξεκίνησε και με νέα προβλήματα. Ο Μυστακίδης έχει επίσης πρόβλημα στον προσαγωγό και θα δώσει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ενώ και ο Κάστρο αντιμετώπισε πρόβλημα στον δικέφαλο και τέθηκε κι αυτός νοκ-άουτ για το σαββατιάτικο παιχνίδι.

Παραμένουν τα γνωστά προβλήματα με Κρίζμαν, Μπουκουβάλα, Λέο, Περιστερίδη και Παπαϊωάννου, ενώ ορισμένες μικροενοχλήσεις που είχαν οι Κλάους και Μιχαήλ δεν ανησυχούν ιδιαίτερα το ιατρικό επιτελείο και θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Με όλες αυτές τις απουσίες το τεχνικό τιμ προβληματίζεται για το ποια θα είναι η ιδανική ενδεκάδα που θα πάει να διεκδικήσει αποτέλεσμα σ’ ένα παιχνίδι που η ήττα είναι απαγορευμένη λέξη. Η τετράδα στην άμυνα (Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ και Τσικάρσκι), οι δύο αμυντικοί χαφ (Λίλα και Σιόντης), ο Αθανασιάδης στην επίθεση και ο Ντόλοβατς στο ένα άκρο της μεσαίας γραμμής μοιάζουν να διατηρούν τις θέσεις τους και από εκεί και πέρα θα παιχτούν οι θέσεις του δεξιού εξτρέμ και του δεύτερου επιθετικού, αν δεν αλλάξει βέβαια κάτι στο 4-4-2 των τελευταίων αγωνιστικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ