Απαγορευτικό από Βασιλειάδη και αστυνομία στους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα

0

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μέσα στην εβδομάδα, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν ζήτησε εισιτήρια από την ΠΑΕ ΑΕΛ για το μεταξύ τους παιχνίδι του Σαββάτου, αφού ούτως ή άλλως η γηπεδούχος ομάδα δεν παραχωρεί κερκίδα σε φιλοξενούμενους.

Επιπροσθέτως, υπήρξε ανακοίνωση από πλευράς αστυνομίας και Υφ. Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ότι απαγορεύεται η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των «κυανόλευκων» οπαδών.

Αναλυτικά:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα Πέμπτη (08-11-2018) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο γήπεδο «AEL FC ARENA» το Σάββατο (10-11-2018) και ώρα 17.15, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σχόλια

Comments are closed.