Γιάκος: «Συγνώμη από τον κόσμο –Όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας»

0

Ο Άκης Γιάκος δεν κρύφτηκε πίσω από δικαιολογίες μετά την ήττα από την ΑΕΛ, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, τόνισε ότι προβληματίζει πάνω απ’ όλα η εικόνα και ανέφερε ότι δεν αξίζει αυτή η θέση σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια διεκδικούσε Ευρώπη, γι’ αυτό και τα δύο επόμενα παιχνίδια πρέπει να είναι νικηφόρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν πολύ δίκαιη η νίκη της Λάρισας, εμείς δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι και φαινόταν αυτό και από το α’ ημίχρονο , που η ΑΕΛ έκανε τις ευκαιρίες. Μετά έγινε πιο δύσκολο όταν μείναμε με 10 παίκτες. Ευτύχησε σ’ εκείνη τη φάση να ανοίξει το σκορ. Εμείς δεν είχαμε τα ψυχικά αποθέματα με 10 παίκτες και δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει.

Γενικά δεν είμαστε αυτοί που πρέπει τη φετινή σεζόν. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα, δεν ξέρω τι και πως. Πρέπει να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα και να κοιτάξουμε να δουλέψουμε στη διακοπή. Έχουμε μπροστά μας δύο ‘τελικούς’ με τη Λιβαδειά και τον ΟΦΗ. Πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια για να αποφύγουμε περαιτέρω περιπέτειες. Δεν αξίζει η ομάδα μας να βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση. Αγωνιστικά όμως το αξίζει αυτή τη στιγμή. Πιστεύω όμως ότι έχουμε πολλά περιθώρια να το αλλάξουμε.

Από την αρχή της σεζόν και δεν το λέω ως δικαιολογία και το έχουμε πει και με τα παιδιά ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες, σίγουρα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Παίξαμε με δύσκολες ομάδες εκτός έδρας. Μας προβληματίζει όμως πιο πολύ η εικόνα. Πρέπει να την αλλάξουμε οπωσδήποτε και να συνεχίσουμε. Δεν μας αξίζει να είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δείξει ότι πρέπει να πρωταγωνιστεί για την Ευρώπη.

Ο καθένας μας πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του με πρώτο εμένα. Να δούμε τι δεν κάνουμε καλά και να το δουλέψουμε. Άλλοι λένε ότι υπάρχουν περιθώρια, άλλοι λένε όχι. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Πρέπει από αύριο κιόλας να το αλλάξουμε, να μη στεκόμαστε σε δικαιολογίες ότι λείπουν παίκτες. Όσοι ήρθαν στην ομάδα το αξίζουν και πρέπει να το αποδεικνύουν και στον αγωνιστικό χώρο.

Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο για τη μέχρι τώρα πορεία. Έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια και όλοι μαζί να συνεχίσουμε, να πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια για να μη μπλέξουμε σε περιπέτειες».

Σχόλια

Comments are closed.