Τζημόπουλος: «Δεν είναι καλή η εικόνα μας, δεν θα δικαιολογηθούμε»

0

Ούτε ο Θέμης Τζημόπουλος έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα από την ΑΕΛ. Τόνισε στις δηλώσεις του ότι «δεν είναι εικόνα για ΠΑΣ Γιάννινα αυτή».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ομάδα περνάει μία δύσκολη περίοδο και τυχαίνει να έχουμε και πολλούς τραυματισμούς από παίκτες που περιμέναμε να βοηθήσουν την ομάδα. Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν έχουμε παίξει ίδια ενδεκάδα, έχουμε αλλάξει πολλά πρόσωπα. Κάθε φορά υπάρχουν 2-3 καινούργια πρόσωπα ή και παραπάνω. Θέλω να πιστεύω ότι με τη διακοπή θα ανασυγκροτηθούμε, θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο και μέσα από την αλλαγή εικόνας θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Έχουμε τους παίκτες, έχουμε και την ποιότητα να σηκώσουμε κεφάλι και να πάρουμε τους βαθμούς.

Ξέραμε ότι η ΑΕΛ ήταν στην ίδια κατάσταση μ’ εμάς και ότι θα δεχτούμε πίεση στο γήπεδό τους. Καταφέραμε να περάσει το ημίχρονο χωρίς να δεχτούμε γκολ, στο β’ ημίχρονο όμως δεν μπορεί να υπάρξει κριτική. Τρώμε την κόκκινη κάρτα και στην πρώτη φάση τρώμε και το γκολ που ήταν από θέση οφσάιντ. Αυτό κάπως μας επηρέασε. Ανοιχτήκαμε για την ισοφάριση και σε μια κόντρα δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Δεν βγάλαμε αντίδραση. Η εικόνα μας δεν είναι καλή, δεν θέλουμε να δικαιολογηθούμε, θα προσπαθήσουμε στη διακοπή να βελτιωθούμε και να πάρουμε τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας.

Σίγουρα η ομάδα μας έχει δυνατότητες. Δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα, αδικούμε τους εαυτούς μας. Δεν είναι εικόνα αυτή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πιστεύω με δουλειά θα βρούμε τον δρόμο μας».

Σχόλια

Comments are closed.