Πετράκης: «Υπάρχει κακοδαιμονία, να κάνει τον κύκλο της και να φύγει»

0

Στην κακοδαιμονία των τραυματισμών που από την αρχή της σεζόν δεν επιτρέπουν στην ομάδα να βρει ρυθμό και στον ίδιο να έχει μία σταθερή ενδεκάδα για δύο σερί παιχνίδια τουλάχιστον, αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Πετράκης:

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για μας και για τη Λάρισα με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα στη βαθμολογία. Στο παιχνίδι αυτό ήρθαμε με πάρα πολλά προβλήματα, που με βάση και τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, μας έκαναν ακόμα περισσότερο δύσκολη τη δουλειά μας. Μας προέκυψαν προβλήματα και πριν και στη διάρκεια του αγώνα. Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αναφέρομαι κυρίως στον τραυματισμό του Αθανασιάδη, αλλά και την αποβολή του Τσικάρσκι, που.

Ό,τι αφορά το παιχνίδι η ΑΕΛ στο α’ ημίχρονο μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι, πατούσε καλύτερα από εμάς, είχε κάποιες προϋποθέσεις και κάποιες ευκαιρίες. Νομίζω ότι από το 25’ -30’ και μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι κι εκεί που φαινόταν ότι το ελέγχαμε καθοριστική φάση ήταν η αποβολή και το γκολ που δεχτήκαμε αμέσως μετά. Αυτό έγειρε σε πολύ μεγάλο βαθμό το παιχνίδι στην πλευρά της Λάρισας. Μένοντας με 10 παίκτες δεν μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί, αλλά ούτε και στο β’ ημίχρονο γίναμε απειλητικοί. Και ο αντίπαλος, όμως, παρότι στο β’ μέρος είχε τον έλεγχο δεν μας έκανε κάποια ‘καθαρή’ ευκαιρία.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα περνάει μια περίοδο κακοτυχία, έλλειψης τύχης, κακοδαιμονίας, δεν ξέρω πώς να τη χαρακτηρίσω. Στη ζωή μου δεν έχω μάθει να ψάχνω για δικαιολογίες, αλλά όταν υπάρχει μια κατάσταση που είναι πραγματική έχω υποχρέωση να την καταθέσω. Έχουμε παίξει 10 παιχνίδια μέχρι τώρα και δεν έχουμε καταφέρει να χρησιμοποιήσουμε την ίδια ενδεκάδα σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Από τους 27 παίκτες που έχουμε, 5 παίκτες είναι μόνο που από την αρχή της προετοιμασίας δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα . Όλο αυτό δεν μας βοηθάει να βρούμε τον ρυθμό μας, να κατασταλάξουμε σε μία ενδεκάδα, τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες είναι καλές και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια αυτή τη στιγμή. Εύχομαι αυτή η κακοδαιμονία να κάνει τον κύκλο της και να φύγει. Όλα είναι μέσα στη ζωή, όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι να  έρθουμε στα ίσια μας ως ομάδα για να καταθέσουμε αυτά που μπορούμε».

Σχόλια

Comments are closed.