image description

Την πρώτη τους νίκη πέτυχαν τα Σερβιανά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας άνετα επί της πιο αδύναμης ομάδας της κατηγορίας, της Φλωριάδας Άρτας με 3-0. Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 7η αγωνιστική για να πετύχουν γκολ οι παίκτες του Νίκου Γκούρα και να βάλουν ένα τέλος στην «κακοδαιμονία» τους, παίρνοντας ένα αποτέλεσμα που απλά τους δίνει μία μικρή ώθηση, όμως θα χρειαστούν σκληρή δουλειά και μεγάλα αποτελέσματα στη συνέχεια για να μπορέσει να καλυφθεί το χαμένος έδαφος προηγούμενων αγωνιστικών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα Σερβιανά ήταν κλάσεις ανώτερα της Φλωριάδας που ούτε 18άδα δεν συμπλήρωσαν, ενώ δεν έχουν κατέβει και σ’ ένα ματς της σεζόν, που λογικά θα τους αποφέρει αφαίρεση 3 βαθμών στο πρωτάθλημα. Το γκολ του Τσιαφίτσα στο 20ο λεπτό απλοποίησε τα πράγματα για τους παίκτες του κ. Γκούρα που στη συνέχεια δημιούργησαν και περισσότερες φάσεις, με συνέπεια να ακολουθήσουν 2 ακόμα γκολ από τον Μπλέτσα στο 51ο λεπτό και πάλι από τον Τσιαφίτσα στο 68ο .

Στο τελευταίο 20λεπτο τα Σερβιανά έχασαν και 2-3 ακόμα καλές ευκαιρίες να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στο σκορ, αλλά ο Ψαρράς κατάφερε να σταματήσει όσα περισσότερα μπορούσε σήμερα.

Δείτε τις λεπτομέρειες του ματς στη live μετάδοση του super-fm.gr

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Μακεδονικός Φούφα-Μακεδονικός Σιάτιστας 1-0
Ναυπακτιακός Αστέρας-Γρεβενά Αεράτα 4-0
Σούλι Παραμυθιάς-Αχέρων Καναλακίου 2-1
Θρίαμβος Σερβιανών-ΑΟ Φλωριάδας 3-0
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας-Θεσπρωτός 1-1
Κρόνος Αργυράδων-ΑΕ Λευκίμμης 0-2
Ρεπό: Τηλυκράτης Λευκάδας