Από Δευτέρα όλοι μέσα

0

Τα βάσανα για το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα έφτασαν σχεδόν στο τέλος τους. Η διακοπή ευνοεί να μη λείψουν γι’ άλλη αγωνιστική οι τραυματίες και από Δευτέρα εκτιμάται ότι θα είναι όλοι πίσω, ώστε να μπει η ομάδα στην τελική ευθεία προετοιμασίας της για το ματς με τον Λεβαδειακό, από το οποίο η μόνη δεδομένη απουσία είναι του τιμωρημένου με κόκκινη Τσικάρσκι.

Ήδη οι παίκτες που ήταν στο ιατρικό δελτίο είναι σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σταδιακής επανένταξης αυτές τις μέρες και την Δευτέρα θα ανεβάσουν ρυθμούς για να τεθούν στη διάθεση του κ. Πετράκη και των συνεργατών του και φυσικά θα πλαισιώνουν τις προσπάθειες των υπόλοιπων συμπαικτών τους. Τα όποια μικροπροβλήματα υπήρχαν, αντιμετωπίστηκαν πλήρως τις προηγούμενες εβδομάδες και από εδώ και πέρα με τη χαλάρωση και των ρυθμών προπόνησης, μιας και δεν είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξει ξανά τέτοιο μαζικό κύμα τραυματισμών.

Οι μόνοι που θα παραμείνουν για ένα 3μηνο ακόμα στα «πιτς» θα είναι οι Λέο και Περιστερίδης που η επιστροφή τους υπολογίζεται κατά τον Φεβρουάριο, ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας, Γιώργος Παπαϊωάννου, που είχε πρόβλημα στο γόνατο, δεν κατάφερε να το ξεπεράσει με συντηρητική αγωγή και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου σε λίγες μέρες.

Σχόλια

Comments are closed.