image description

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «βρέθηκε» στο συνέδριο του European Football for Development Network, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον ΟΗΕ για την προώθηση των 17 στόχων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ηπειρώτικης ΠΑΕ:

«Στο συνέδριο του European Football for Development Network που διεξάγεται στη Γάνδη του Βελγίου, παρουσιάστηκε η συνεργασία του ΟΗΕ με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, το 2016, παράλληλα με άλλα παραδείγματα συνεργασίας του ΟΗΕ με τον κόσμο του Αθλητισμού με κύριο στόχο την ενημέρωση για την προώθηση των 17 Στόχων του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο έχουν να προσφέρει πολλά για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου μέχρι το 2030.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δημήτρη Φατούρο,Υπεύθυνος Επικοινωνίας για Ελλάδα και Κύπρο του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ (UNRIC) για τη συνεργασία στο παραπάνω project.

#yourGoalGreece #SDGs_Greece #theUNinGreek

Μάθε περισσότερα για τους 17 Στοχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στο https://unric.org/sdgs-in-greek και «υιοθέτησε» έναν ή περισσότερους για να αλλάξουμε τον Κόσμο μας μέχρι το 2030.

Μέχρι το 2030 μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά. Μαζί!!».