image description

Για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β΄Εθνικής Γυναικών ΕΣΠΕΔΕ συναντήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Λιμνοπούλας στα Ιωάννινα , η Φ.Ε.Ιωαννίνων και ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, με νικήτριες τις Πρεβεζιάνες με 2-3 σετ .

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός τόσο σε ποιότητα όσο και εξέλιξη και καθήλωσε τους τυχερούς θεατές που το παρακολούθησαν. Μάλιστα δε, οι πόντοι μοιράστηκαν απολύτως με τελικό ισολογισμό 100 έναντι 100 .

Συγκεκριμένα η Πρέβεζα προηγήθηκε 1-0 σετ , αφού μετά τον εικοστό πόντο , όπου οι ομάδες προηγούνταν εναλλάξ στο σκορ , εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη των κοριτσιών της Φ.Ε.Ι. και τελείωσε το σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ η Πρέβεζα προηγήθηκε 14-12 , αύξησε τη διαφορά σε 20-15 η Φ.Ε.Ι. ανέκαμψε και ισοφάρισε 23-23 , προηγήθηκε 24-23 , είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στα σέτ , αλλά η έλλειψη προσήλωσης της το στέρησαν , χάνοντάς το με 26-24 .

Στα δύο επόμενα σετ η Φ.Ε.Ι. μετά τον δέκατο πόντο ξέφευγε με μικρή διαφορά , η οποία  αυξανόταν όσο το σετ εξελισσόταν , για να λήξουν υπέρ της Γιαννιώτικης ομάδος πανομοιότυπα και με ίδιο σκορ 25-17 .

Το πέμπτο σετ η κόπωση κυρίως των αθλητριών της Φ.Ε.Ι. που προερχόταν από τραυματισμούς , έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδος της Πρέβεζας , η  οποία εύκολα πήρε το σετ με 15-5 και την πολύτιμη νίκη .

Η Γιαννιώτικη ομάδα ήταν σαφώς βελτιωμένη , σε σχέση με τους δύο προηγούμενους αγώνες , απέναντι στην περυσινή Πρωταθλήτρια της κατηγορίας και ίσως την καλύτερη και την φετινή αγωνιστική περίοδο , αλλά σε κομβικά σημεία του ματς στερήθηκε το “καθαρό” μυαλό , από κάποιες αθλήτριες.

Αρνητικός πρωταγωνιστής του παιγνιδιού ο Β΄ Διαιτητής της συνάντησης κος Τζελέτας , ο οποίος δεν βοήθησε καθόλου τον Α΄ Διαιτητή , συνεχίζει δε το ρεσιτάλ της προηγούμενης αγωνιστικής όπου σαν Α΄ Διαιτητής  , “τελείωσε ”  σετ στο 25-24 , μη παρατηρώντας (ερωτηματικό) ότι η αθλήτρια που σέρβιρε , έκανε και επίθεση !!!   από την επιθετική ζώνη , χωρίς να σημειώσει την παράβαση και μάλιστα κανείς από τους Διαιτητές του αγώνα συμπεριλαμβανομένης της Γραμματείας , δεν απαντούσε στο ερώτημα αρχηγού και προπονητού της Φ.Ε.Ι. , σε ποια θέση αγωνίζεται η συγκεκριμένη αθλήτρια στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα , μάλιστα δε ειρωνεύτηκαν τον προπονητή της Φ.Ε.Ι.  .

Η Φ.Ε.Ιωαννίνων   συγχαίρει την ομάδα της Πρέβεζας και της εύχεται καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.

Φ.Ε.Ιωαννίνων (Καλογήρου Δημήτρης) :  Αργυροπούλου,  Σεβαστιάδου, Πρίφτι, Τζανετέα, Κουρτομανίτη, Κωνσταντινίδου, Λατίφι (λίμπερο) , Τζαβάρα, Καλογήρου  .

Φιλαθλητικός Πρέβεζας (Ναζόπουλος Γιώργος) Ντάκουλα, Κατσανάκη , Κοτσαμουράτογλου , Ντούσκου, Σακκά Σοφία, Τόλιου , Σακκά Αικατερίνη (λίμπερο) , Μαλέκου, Κατσανάκη, Αρμπυρου , Ρούσου, Τσάλα.