image description

Αν και είναι νωρίς για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν αρχίσει να γίνονται ήδη οι πρώτες σκέψεις για παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ρόστερ και να βοηθήσουν στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Παρά τις 14 καλοκαιρινές μεταγραφές, κενά στο ρόστερ διαφάνηκαν, αφού υπήρξαν παίκτες που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και το πιθανότερο είναι να υπάρξει μεταγραφή παίκτη στα χαφ, καθώς επίσης και αριστερού μπακ. Οι όποιες κινήσεις, πάντως, θα είναι μετρημένες (2-3 το πολύ), αφού το ρόστερ είναι ήδη πολύ μεγάλο.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για τη θέση του αριστερού μπακ είναι του Κώστα Γιαννούλη, αν και θεωρείται δύσκολη. Είναι μια μεταγραφή που θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν ο αδερφός του Δημήτρης θα παραμείνει στον Ατρόμητο ή θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκει.

Για τα χαφ υπάρχουν σκέψεις για πρώην ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να ενσωματωθούν γρήγορα και να κάνουν τη διαφορά. Ο Σταύρος Τσουκαλάς είναι μία από τις λύσεις που εξετάζονται, ενώ το extreme σενάριο είναι για τον Ντε Βινσέντι, αλλά με απειροελάχιστες πιθανότητες να αποκτηθεί ως δανεικός.

Όσο για τα σενάρια που ακούγονται στην Αθήνα για την τύχη του Γιάννη Πετράκη αν τυχόν δεν είναι νικηφόρα τα δύο επόμενα παιχνίδια με Λεβαδειακό και ΟΦΗ, δεν φαίνεται να ισχύουν, αφού δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στον κ. Χριστοβασίλη, ο οποίος ξεκόβει κάθε είδους συζήτηση περί αλλαγής προπονητή. .