image description

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου, γνωστό και ως SOCCA World Cup, έρχεται το 2019 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο της Κρήτης! Τον ερχόμενο Οκτώβρη, 48 χώρες από όλον τον κόσμο θα βρεθούν για 9 ημέρες στο νησί, προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, σε μία διοργάνωση με τεράστια προβολή της χώρας μας σε περισσότερες από 60 χώρες σε τουλάχιστον 70 τηλεοπτικά δίκτυα.

Για να συμβεί αυτό, υπήρξε η σημαντικότατη συμβολή της Περιφέρειας Κρήτης, της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου, προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική και ηθική στήριξη στην υλοποίηση αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.

Αυτή η υποδειγματική λειτουργία του δημοσίου τομέα και η οικονομική στήριξη των φορέων πέτυχε μία εξαιρετική προβολή της χώρας στα πέρατα της γης, μέσω μιας τόσο μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης. Με 96 αγώνες σε 9 ημέρες και τα βλέμματα στραμμένα στην Κρήτη, η Ελλάδα θα μεταδόσει ξανά την ομορφιά και τη ζεστή φιλοξενία της προς όλη τη γη!

 

Σε ειδικό στάδιο η διοργάνωση!

Το SOCCA World Cup θα διεξαχθεί σε μία πρότυπη εγκατάσταση, η οποία θα στηθεί στην καρδιά του Ρεθύμνου και θα είναι ειδικά σχεδιασμένη με φαντασμαγορικό τρόπο, προκειμένου να δένει αρμονικά με το σκηνικό της πόλης! Ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και όλοι περιμένουν αυτή τη σπουδαία διοργάνωση.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα διεξήχθη φέτος στη Λισαβόνα και φιλοξένησε μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο κορυφαίος διαιτητής του κόσμου Βρετανός Μαρκ Κλάτενμπεργκ (σφύριξε τον τελικό του Euro 2016 και τον τελικό του Champions League της ίδια χρονιάς), ο οποίος είναι brand ambassador και διαιτητής της διοργάνωσης