image description

Στο ματς της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα είδαμε ξαφνικά τον Βελλίδη να πηγαίνει προς τον διαιτητή και να διαμαρτύρεται έντονα για κάτι που του είπαν από την πλευρά που ήταν ο πάγκος των “βυσσινί”. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, ένας από τους τραυματιοφορείς έβρισε χυδαία τον “πορτιέρε” του ΠΑΣ, ο οποίος δεν άφησε έτσι το περιστατικό και το “κυνήγησε” μέχρι τέλους, με αποτέλεσμα και να γραφτεί στο φύλλο αγώνος και να κληθεί σε απολογία.

Σήμερα η Πειθαρχική της Super League έριξε “καμπάνα” στην ΑΕΛ, αλλά και στον ίδιο τον τραυματιοφορέα που θα πληρώσει τη “μαγκιά” με 5.000 ευρώ και 1 μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Με άλλα 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι σημερινές αποφάσεις:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 10ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

A) ΠΑΕ ΑΕΛ, Δ. Λουτριώτης (τραυματιοφορέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/11/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 10/11/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Λουτριώτη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Δ. Λουτριώτη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.

 

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν στο Πρωτάθλημα Super League K17

Α) Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός: «Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο, αποτελούμενο από τον Αθλητικό Δικαστή Χριστόφορο Μάρκου, Πρωτοδίκη, έχοντας υπ΄όψιν: α) Τις διατάξεις των άρθρων  21  παρ. 1 α, β, 2 α, β, 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, β) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 18η-11-2018 αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για το Πρωτάθλημα Υποδομής Νέων Α΄ΟΜΙΛΟΥ Κ17, ο αγώνας διεκόπη πριν την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου «Κ. ΤΣΙΜΠΡΙΚΙΔΗΣ» Μελισσίων από τις καιρικές συνθήκες (βροχή), ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων.

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ότι κατ’ άρθρα 21  παρ. 1 α, 2 α, β, 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει όπως αυτός προσδιορισθεί εκ νέου και συνεχισθεί εντός δεκαπέντε ημερών, από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ.»

 

Β) Παναθηναϊκός-Λεβαδιακός: «Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο, αποτελούμενο από τον Αθλητικό Δικαστή Χριστόφορο Μάρκου, Πρωτοδίκη, έχοντας υπ΄όψιν: α) Τις διατάξεις των άρθρων  21  παρ. 1 α, 2 α, 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, β) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 18η-11-2018 αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για το Πρωτάθλημα Υποδομής Νέων Α΄ΟΜΙΛΟΥ Κ17, ο αγώνας δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί στο Αθλητικό κέντρο Παναθηναϊκού «Γ. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ», λόγω των καιρικών συνθηκών (βροχή, αγωνιστικός  χώρος, επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών, η μπάλα δεν άγγιζε στο έδαφος), ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ότι κατ’ άρθρα 21  παρ. 1 α, 2 α, 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει όπως αυτός προσδιορισθεί εκ νέου εντός δεκαπέντε ημερών, από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ».