Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να μην πραγματοποιεί εμφανίσεις ανάλογες των προσδοκιών που υπάρχουν, ωστόσο ένας παράγοντας που έχει επηρεάσει τα αποτελέσματά του φέτος ήταν και η διαιτησία. Ειδικά στα ματς με Ατρόμητο, Ξάνθη και ΑΕΛ η “κυανόλευκη” ΠΑΕ μιλάει ακόμα και για αλλοίωση αποτελεσμάτων, ενώ δεν έλειψαν τα φαλτσοσφυρίγματα και σε άλλα παιχνίδια.

Με αφορμή τον ρόλο της διαιτησίας στα φετινά ματς του ΠΑΣ Γιάννινα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μ. Περέιρα, εκφράζοντάς του τα παράπονα και τους προβληματισμούς του, καθώς ακολουθούν πολύ κρίσιμα ματς που θα κρίνουν την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Μάλιστα του επέδωσε και dvd με τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο ΠΑΣ, ενώ να σημειωθεί ότι ουσιαστικά δεν υπήρξε κάποια βαριά τιμωρία των διαιτητών που αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των παραπάνω αγώνων.

Βέβαια, πέραν κάποιων καθησυχαστικών μηνυμάτων από τον κ. Περέιρα, ο κ. Χριστοβασίλης δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει δέσμευση για ξένους διαιτητές, αφού κάτι τέτοιο δεν έχει γενικευθεί προς το παρόν.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για το ραντεβού που έγινε στην ΚΕΔ

O Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 συναντήθηκε, σήμερα το πρωί, με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, επικεφαλής της οποίας είναι ο Πορτογάλος κ.Περέιρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ.Χριστοβασίλης εξέφρασε τους προβληματισμούς του, για την μέχρι τώρα διαιτησία στους αγώνες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Αναφέρθηκε στα περιστατικά και τη διαιτησία των αγώνων με την Ξάνθη, τη Λάρισα και τον Ατρόμητο Αθηνών και παράλληλα παρέδωσε σε video τις επίμαχες φάσεις, για χρήση από την Επιτροπή.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής και οι συνεργάτες του στην Επιτροπή Διαιτησίας άκουσαν με προσοχή τον κ.Χριστοβασίλη μοιράστηκαν τις απόψεις τους για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και φρόντισαν να καθησυχάσουν τον Πρόεδρο της ομάδας, λέγοντας ότι θα επιληφθούν του προβλήματος και θα εξετάσουν τους προβληματισμούς του.