Για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τα προβλήματα τραυματισμών για τον Γιάννη Πετράκη να έχουν λιγοστέψει μεν, ωστόσο κάποιες αποφάσεις για την επίθεση θα ληφθούν την τελευταία στιγμή, ανάλογα με τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο θα κριθεί ότι βρίσκονται ορισμένοι παίκτες της επιθετικής γραμμής.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Μυστακίδη, που όμως θα είναι διαθέσιμος μόνο για μερικά λεπτά, ενώ ο Κρίζμαν θα διεκδικήσει μία θέση στην επιθετική τριπλέτα με τον Παμλίδη και τον Αθανασιάδη, με τον τελευταίο να παίζει στην κορυφή και τους άλλους δύο στα πλάγια. Ξύδας ή Ντόλοβατς είναι οι δύο εναλλακτικές επιλογές, αν τυχόν κριθεί ότι ο Κροάτης δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας που επιθυμεί το τεχνικό τιμ.

Πάντως οι όποιες αλλαγές πρόκειται να γίνουν από τον κ. Πετράκη, δεν θα αφορούν μόνο την επίθεση, αλλά και τις άλλες δύο γραμμές, δηλαδή άμυνα και χαφ. Στην άμυνα η απουσία του Τσικάρσκι, λόγω κόκκινης κάρτας, σε συνδυασμό με την επιστροφή του Μπουκουβάλα, δημιουργεί τις συνθήκες για επανάληψη του περσινού «ελληνικού διδύμου» στους μπακ (Αποστολόπουλος-Μπουκουβάλας).

Τέλος στη μεσαία γραμμή θα έχουμε κι εκεί αλλαγές. Τη μία προκαλεί η επιστροφή του Νικολιά, που είναι μια πολύ σημαντική επιστροφή για τον Γιάννη Πετράκη, και θα πάρει άμεσα φανέλα βασικού, ενώ στη θέση του Βιδάλ που δεν είναι ακόμα έτοιμος και κάνει πάλι ατομικό πρόγραμμα, αναμένεται να αγωνιστεί ο Γιάκος. Μένει να ξεκαθαρίσει ποιος θα παίξει ως «κόφτης», αφού τις προηγούμενες μέρες έλειπε ο Λίλα, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική του, αλλά λογικά θα προτιμηθεί έναντι του Κάστρο ή του Σιόντη.