Έμμεσα πληρώνει ακόμα για τον Τσάβες ο ΠΑΣ Γιάννινα!

0

Στον ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Τσάβες δεν υφίσταται πλέον καμία οφειλή από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο μία ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΠΑΕ στις 5 Απριλίου για τον τρόπο που είχαν υπολογιστεί οι τόκοι από το Διαιτητικό Δικαστήριο είχε προκαλέσει την παρέμβαση την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τον Σεπτέμβριο (!) για να επιβληθεί πρόστιμο τον Οκτώβριο (!) και να απορριφθεί η έφεση της ΠΑΕ τον Νοέμβριο(!)

Αναλυτικά η σημερινή απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις. Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της υπ’ αριθμ. 129/2018 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την από 30.10.2018 έφεση του σωματείου Πανμακαριακός κατά της υπ’ αριθμ. 6/25.10.2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας. Εξαφάνισε την υπ’ αριθμ. 6/25.10.2018 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κορινθίας. Ανέπεμψε την υπόθεση που εισάγεται δυνάμει της από 16.10.2018 ένστασης του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας προς εκδίκαση ενώπιον της ίδιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κορινθίας, προκειμένου να αποφασίσει με νόμιμη σύνθεση.

Κατήργησε τη δίκη που ανοίχθηκε με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 33336/16-10-018 έφεση του Πολυχρόνη Βικάτου του Δημητρίου, προπονητή της ομάδας Άτταλος.

Σχόλια

Comments are closed.