Τo πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της δίνει την Κυριακή (25/11, 13:00) η γυναικεία ομάδα της Προοδευτικής Περάματος με αντίπαλο τη Γλυφάδα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Μετά την αναβολή της αναμέτρησης με την ΑΕΛ λόγω κακών καιρικών συνθηκών, οι παίκτριες του Περάματος προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα για έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό αγώνα απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα προσδοκώντας ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για το παιχνίδι με τη Γλυφάδα ο προπονητής, κ. Βασίλης Καλτσής, δήλωσε: «Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας απέναντι με μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Η αποστολή μας θα είναι πολύ δύσκολη και, αν θέλουμε να έχουμε τύχη, θα πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Έχουμε απουσίες όπως η Πελεκούδα, η Ράπτη και η Παπαδημητρίου, παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ότι έχουμε παίξει μόνο δύο αγώνες από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, σίγουρα δε μας δίνει τον αγωνιστικό ρυθμό που θα θέλαμε εν όψει της αναμέτρησης με τη Γλυφάδα, πιστεύω όμως πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού και να επιστρέψουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».