Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα είχαν 2 μήνες να πανηγυρίσουν νίκη, από το 1-0 επί του Άρη και σήμερα η ομάδα επιτέλους επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Παμλίδης που έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σήμερα, σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι η «κυανόλευκη» ομάδα μπόρεσε να δώσει μια μεγάλη χαρά στον κόσμο, ενώ ανέφερε ότι τόσον καιρό είχαν αδικήσει οι παίκτες τους εαυτούς τους.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών και πήραμε 3 πολύτιμους βαθμούς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας στήριξε. Του δώσαμε μια χαρά που είχε καιρό να την πάρει.

Ήμασταν καλά διαβασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Το ελέγχαμε σε όλη τη διάρκεια και καταφέραμε να πετύχουμε 2 γκολ. Θεωρώ ότι δεν κινδυνεύσαμε, παρά μόνο στο τέλος. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε.

Νομίζω ότι όλα τα παιδιά αντιλήφθηκαν την κατάσταση. Όλοι έπρεπε  να δώσουμε το κάτι παραπάνω, γιατί τόσον καιρό αδικούσαμε τους εαυτούς μας και σήμερα το δείξαμε.

Μας δίνει ώθηση αυτή η νίκη, γιατί είχε δημιουργηθεί μία πίεση. Έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο, όταν δεν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα θα σου δημιουργηθεί πίεση. Σήμερα ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών καταφέραμε να την ξεπεράσουμε, να τη βάλουμε στην άκρη και να πετύχουμε τα 2 γκολ που μας έδωσαν τη νίκη.

Μετά απ’ αυτή τη νίκη βάζουμε ομάδες από κάτω μας στη βαθμολογία και από αύριο κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι».

Για το γκολ με ψαλιδάκι του Κρίζμαν: «Και από μέσα φάνηκε όμορφο το γκολ του Κρίζμαν, του αξίζουν συγχαρητήρια. Θεωρώ ότι βγήκε πολύ ωραία φάση και τελείωσε με τον κατάλληλο τρόπο».