Ο Κροάτης επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Σάντι Κρίζμαν, με δύο πολύ όμορφα γκολ οδήγησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-0 και στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι ο ΠΑΣ ξεπέρασε μια μικρή κρίση με πολλά συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ότι θα πρέπει να έχει την ίδια συνέχεια και στα επόμενα ματς.

«Αυτή είναι η δουλειά όλων των παικτών να κοιτάξουν να σκοράρουν. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αλλά το ότι ήρθε η νίκη που ήταν σημαντική».

Για το υπέροχο γκολ με ψαλιδάκι: «Ήταν ένα τυχερό γκολ. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να σκοράρω, δεν τα είχα καταφέρει. Σήμερα ήταν μια τυχερή μέρα και ήταν ένα όμορφο γκολ».

Για τον «αέρα» που δίνει η νίκη για τη συνέχεια: «Ήταν μια περίοδος κρίσης, υπήρχε κακή ψυχολογία. Σήμερα δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και καταφέραμε πήραμε τη νίκη. Έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αν παίξουμε όπως σήμερα θα πάρουμε τη νίκη κι εκεί».

Για τη μαχητικότητα του ΠΑΣ στο αποψινό παιχνίδι: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν μαχόμασταν στα προηγούμενα ματς για τη νίκη. Σήμερα παίξαμε λίγο καλύτερα, μας βοήθησε και το σημαντικό είναι να προσπαθούμε κάθε φορά να παίρνουμε το καλό αποτέλεσμα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ