Η εμφάνιση του Λεβαδειακού στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ δεν ήταν απλά απογοητευτική, αλλά πάρα πολύ κακή, αφού η ομάδα της Βοιωτίας υστέρησε σε όλους σχεδόν τους τομείς και στην άμυνα και τη δημιουργία, αλλά και τα τελειώματα φάσεων.

Συνέπεια αυτής της πολύ κακής απόδοσης ήταν να μαζέψει ο κ. Κομπότης την ομάδα του στα αποδυτήρια και να μιλήσει για αρκετή ώρα σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες, όπου τους έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου…

Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Σανίνο ανέβηκε στην αίθουσα τύπου σχεδόν μισή ώρα μετά το τέλος του ματς και στη συνέχεια επέστρεψε στα αποδυτήρια, όπου συνεχίστηκε το… meeting, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Η συζήτηση συνεχίστηκε τουλάχιστον μέχρι τις 20:15, όπου το λεωφορείο του Λεβαδειακού βρισκόταν ακόμα στους «Ζωσιμάδες», με αστυνομικούς και σεκιούριτι να γίνονται κι εκείνοι «θύματα» στο καψώνι που υπέβαλλε την ομάδα του ο κ. Κομπότης και να δυσανασχετούν, καθώς έπρεπε να μένουν σε επιφυλακή χωρίς ουσιαστικό λόγο, μιας και η περιοχή του γηπέδου είχε ερημώσει από φιλάθλους.