Με τον «τελικό» του Σαββάτου, που θα κρίνει ποιος από τους Βίκο ή Νικόπολη θα ανέβουν απευθείας στη Γ’ Εθνική του μπάσκετ, να πλησιάζει , είναι δεδομένο το τεράστιο ενδιαφέρον των φίλων και των δύο ομάδων για την παρακολούθηση του αγώνα, γι’ αυτό η ομάδα του Βίκου με ανακοίνωσή ενημερώνει για τον τρόπο που θα εισέλθουν στο κλειστό της Λιμνοπούλας οι φίλαθλοι των δύο ομάδων.

Αναλυτικότερα:
1. Οι θύρες θα ανοίξουν, αφού αδειάσει πλήρως το κλειστό από τους, τυχόν, φιλάθλους προηγούμενου αγώνα.
2. Η μοναδική κερκίδα θα είναι χωρισμένη σε 3 μέρη – των προσκεκλημένων της ομάδας μας, αυτών που θα εισέλθουν με εισιτήριο του αντίτιμου των 2 ευρώ και των φίλων που θα ακολουθήσουν τη Νικόπολη από την Πρέβεζα.
3. Η είσοδος των προσκεκλημένων και των φιλάθλων μας θα γίνει από την Κεντρική θύρα, ενώ των φίλων της Νικόπολης από τη θύρα στη σκάλα, πάνω από τα αποδυτήρια.
4. Προτεραιότητα στις προσκλήσεις θα έχουν οι φίλοι της ομάδας που ακολούθησαν όλη τη χρονιά την προσπάθεια μας, οι συγγενείς των παιχτών μας, οι εργαζόμενοι της ΒΙΚΟΣ ΑΕ καθώς και μέλη της μπασκετικής κοινότητας της πόλης μας.
5. Για τα πρώτα 5 λεπτά θα εισέρχονται πρώτοι, από την Κεντρική θύρα, οι προσκεκλημένοι μας.

Ζητούμε την κατανόησή σας, λόγω της μικρής χωρητικότητας του κλειστού. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ευχόμαστε να είναι μία γιορτή για το μπάσκετ της ΒΔ Ελλάδας και να ανέβει σε κατάταξη η καλύτερη ομάδα!

Υγ. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο τηλ.6946850595