image description

Με ένα εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων μέσω κοινοβίων προετοιμασίας που φιλοξενούνται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα χρονιά για την Ελληνική Κωπηλασία.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) διεξάγει δύο κοινόβια για διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ με συμμετοχή επίλεκτων αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα. Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων είναι παρών και στα δύο αυτά προγράμματα προετοιμασίας με τη συμμετοχή συνολικά τεσσάρων αθλητών του.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο και μικρότερο χρονικά κοινόβιο που ήδη ξεκίνησε και θα διαρκέσει ως την ερχόμενη Κυριακή, λαμβάνουν μέρος από πλευράς Ν.Ο.Ι. τρεις επίλεκτοι κωπηλάτες, ο Θανάσης Παλαιοπάνος, η Αριάδνη Μήτση και ο Γιώργος Γραμμενιάτης.

Στο δεύτερο κοινόβιο που επίσης ξεκίνησε, είναι όμως μεγαλύτερο και θα έχει διάρκεια ως τις 23 Δεκεμβρίου, συμμετέχει ο έκτος Ολυμπιονίκης του Ρίο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος προπονήθηκε επίσης επί έναν ολόκληρο  μήνα, μαζί με άλλους οκτώ επίλεκτους αθλητές της Εθνικής Ομάδας, στη Σαμαρίνα Γρεβενών, σε υψόμετρο 1450 μ..