Με νέες επιτυχίες έκλεισε η φετινή χρονιά για την άρση βαρών του Σπάρτακου Ιωαννίνων. Στα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών, γυναικών, νέων ανδρών, νέων γυναικών που διεξήχθησαν στην Πυλαία Θεσ/νίκης από 23-25/11/2018, ο σύλλογος της πόλης μας αναδείχθηκε πρωταθλητής στις γυναίκες και στις νέες γυναίκες.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές του κατέκτησαν 6 χρυσά, 17 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια.

Στην κατηγ. 96 κ. ανδρών ο Ολυμπιονίκης Μαρκούλας Γιώργος κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια, στην κατηγ. 73 κ. ανδρών ο Γεωργούλης Δημήτριος 3 χρυσά μετάλλια. Στην κατηγ. 49 κ. νέων γυναικών και γυναικών η Ράπτη Βασιλική 6 ασημένια μετάλλια, στην κατηγ. 55 κ. νέων γυναικών και γυναικών η Μπογά ΄Αννα 6 ασημένια μετάλλια, στην κατηγ. 71 κ. γυναικών η Μπαλάσκα Σταυρούλα 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετ., στην κατηγ. 76 κ. νέων γυναικών η Μπούμπα Βασιλική 3 ασημένια μετ. και την 4η θέση στις γυναίκες, στην κατηγ. 59 κ. γυναικών η Αγγέλη Σοφία 3 χάλκινα μετ.

Επίσης στην κατηγ. 81 κ. ανδρών ο Μηλι΄ώνης Δημοσθένης κατέλαβε την 4η θέση, στην κατηγ.  96 κ. νέων ανδρών ο Μουρατλάρι Κωνσταντίνος κατέλαβε την 4η θέση και την 7η στους άνδρες, ο Λιάλιος Παύλος στην ίδια κατηγ. νέων ανδρών την 7η θέση, ο Ζήκος Νικόλαος την 7η θέση στους άνδρες και νέους άνδρες στην κατηγ. 67 κ., ο Αυδόκης Κων/νος την 7η θέση στην κατηγ. 81 κ. ανδρών, η Τσιρώνη Βασιλική την 10η θέση στην κατηγ. 64 κ. νέων γυναικών, ο Θεμελής Χρήστος την 11η στην κατηγ. 81 κ. νέων ανδρών και η Ζαφείρη Ηλιάνα την ίδια θέση στην κατηγ. 59 κ. νέων γυναικών.

΄Ετσι η  αγωνιστική περίοδος έκλεισε για μια ακόμη φορά με επιτυχία, αφού ο Σπάρτακος Ιωαννίνων αναδείχθηκε πρωταθλητής στους παίδες, εφήβους, γυναίκες, νέες γυναίκες και 2ος στους έφηβους. Οι δε αθλητές του κατέκτησαν 7 χρυσά, 28 ασημένια και 13 χάλκινα μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα.