Το παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ σίγουρα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σημαντικότερα ντέρμπι της επαρχίας, έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες και φυσικά ξυπνάει κάθε φορά τις μνήμες από το μπαράζ της Ρόδου τον Ιούνιο του 2001, που ουσιαστικά ξεκίνησε τη μεγάλη κόντρα μεταξύ των οπαδών ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, λόγω των φοβερών επεισοδίων που είχαν προηγηθεί.

Για τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα κάθε «επίσκεψη» του ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες» σημαίνει συναγερμό στις τάξεις τους, αφού είναι θέμα γοήτρου να δημιουργήσουν όμορφη ατμόσφαιρα και να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη.

Και μιας και πυρσοί, βεγγαλικά και άλλα παρόμοια εύφλεκτα υλικά είναι απαγορευμένα, είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους του ΠΑΣ να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους για τη δημιουργία μια όμορφης ατμόσφαιρας, που θα συνοδεύεται από φωνή και παλμό.

Προκειμένου, λοιπόν, να προετοιμάσετε κατάλληλα τις… φωνές σας, για να τις… «αφήσετε» μέσα στο γήπεδο το Σάββατο, το super-fm.gr σας παραπέμπει σε δύο χρήσιμα άρθρα με συμβουλές, ώστε τις επόμενες μέρες να εξασκηθείτε κατάλληλα…

Δείτε τα σχετικά άρθρα με συμβουλές για την προστασία της φωνής σας ΕΔΩ και ΕΔΩ