Με έξι Γιαννιώτες αθλητές, έδωσε το παρών για ακόμη μια φορά ο γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων στο Ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo  ITF στην Πόλη Plovdiv της Βουλγαρίας στις  24 και 25 Νοεμβρίου 2018.

Οι Πρωταθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων καταφέρανε να είναι για ακόμη μια φορά ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης, κατακτώντας 3 Χρυσά, 3 Ασημένια και 2 Χάλκινα μετάλλια σε τεχνικές και μάχες.

Οι διακρίσεις που πέτυχαν οι γιαννιώτες Πρωταθλητές έχουν ως εξής:

Παπαδιώτη Αικατερίνη: Δύο Χρυσά μετάλλια στις τεχνικές και στις μάχες ( -55κιλα κορασίδων). Μεγάλη διάκριση για πρώτη φορά σε συμμετοχή σε Ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έδειξε πολλές ικανότητες και σίγουρα με την εμπειρία που απέκτησε θα γίνει ακόμη πιο δυνατή στο μέλλον.

Μπαντής Αχιλλέας: Ο καλύτερος αθλητής των αγώνων, κατέκτησε άξια τον τίτλο του MVP (καλύτερου αθλητή των αγώνων) με Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών έως 58 κιλά Sparring (μάχες) και χάλκινο στις τεχνικές.

Ντάκουλας Γεώργιος: Δύο Ασημένια μετάλλια στις τεχνικές και στις μάχες(-63 κιλά Εφήβων).

Αλεξίου Ασημούλα: Ένα Ασημένιο μετάλλιο στις μάχες(-50 Νεανίδων) και ένα χάλκινο στις τεχνικές.

Μπάσιος Γεώργιος: Τέταρτη θέση  στις τεχνικές και τέταρτη θέση στις μάχες (-63 Εφήβων).

Σκουλίκας Παντελής: Τραυματίστηκε στην αρχή του δεύτερου αγώνα και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Ο Προπονητής του γιαννιώτικου συλλόγου κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας,  μας σχολίασε για τις επιτυχίες των αθλητών του: «Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας που μας έκαναν υπερήφανους για ακόμη μια φορά και σε αυτό το πρωτάθλημα. Με την σωστή προετοιμασία διεκδίκησαν  το καλύτερο και τα καταφέρανε. Με συμμετοχή έξι αθλητών φέραμε να κατακτήσουμε 3 Χρυσά, 3 Ασημένια και 2 Χάλκινα μετάλλια. Σε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα στην Ευρώπη είναι μεγάλη τιμή να βλέπεις τους αθλητές σου να διακρίνονται, αλλά και να δικαιώνετε με τον καλύτερο τρόπο όλη αυτή η σκληρή προσπάθεια που γίνετε εδώ και χρόνια στον Πρωτέα Ιωαννίνων. Όσες επιτυχίες και να έχει ο  σύλλογός μας σε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα εδώ και πολλά χρόνια, τα συναισθήματα είναι τα ίδια και οι επιτυχίες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε διοργάνωση.

Οι επιτυχίες του συλλόγου μας, δείχνουν τόσο το υψηλό επίπεδο των αθλητών μας, αλλά και την εμπειρία μας σε υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού.

Είμαστε ο Σύλλογος των Πρωταθλητών και ακούραστα συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πρόγραμμα και σοβαρούς στόχους, σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα προπόνησης, αρχαρίων και αγωνιστικά».  

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων τηλ.6945262661

Επισκεφθείτε τον : www.acproteas.grwww.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon .