Σε ρυθμούς μπαράζ αρχίζει να κινείται ο Α.Ο. Βελισσαρίου, καθώς σε 15 μέρες ξεκινάει το μίνι τουρνουά, που φέτος θα οδηγήσει τους 2 πρώτους κάθε ομίλου -και όχι μόνο τον πρώτο- να κερδίσουν την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική.

Για τους «πράσινους» θα είναι η 3η συμμετοχή στα συγκεκριμένα μπαράζ και ελπίζουν και η τυχερή. Ωστόσο έχει γίνει φέτος η κατάλληλη προεργασία, διοικητικά και αγωνιστικά, ώστε να μην παίξει τόσο μεγάλο ρόλο η τύχη όσο η αγωνιστική ικανότητα της ομάδας να ξεχωρίσει και να διακριθεί.

Το Βελισσάριο έκλεισε και για φέτος έδρα το «Ζωσιμάδες» και για δεύτερη έδρα το ΠΕΑΚΙ, καθώς υπάρχει ένα ενδεχόμενο ο ΠΑΣ Γιάννινα να «εκτοπίσει» τον Πανιώνιο από τα play-offs της Super League, ΑΝ έρθει κλιμάκιο της UEFA σήμερα κιόλας για να εξετάσει τον φάκελο του Πανιωνίου, ΑΝ τον βρει προβληματικό και ΑΝ βγάλει άμεσα απόφαση αποκλεισμού του.

Να θυμίσουμε ότι οι αγώνες του Βελισσαρίου θα ξεκινήσουν στις 15 Μαΐου από τα Τρίκαλα με αντίπαλο τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου. Στις 18/5 θα υποδεχτεί τον Αστέρα Πετριτή Κέρκυρας και στις 22/5 θα παίξει εκτός έδρας με τη Δόξα Γαρδικίου Θεσπρωτίας. Τα ματς του β’ γύρου του μίνι πρωταθλήματος θα γίνουν στις 25/5, 29/5 και 5/6.