Μετά το ρεπό της Δευτέρας, σήμερα ήταν η πρώτη ευχάριστη επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα εδώ κι ένα δίμηνο περίπου. Καλό αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση επί του Λεβαδειακού και καλή διάθεση απ’ όλους εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου, με ανεβασμένο ηθικό και διάθεση.

Η προπόνηση έγινε στο νέο πλαστικό γήπεδο της Ανατολής, εκεί που πηγαίνει ολοένα και πιο συχνά τις τελευταίες μέρες η ομάδα, αφού ο χειμώνας είναι προ των πυλών και τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ χρειάζονται προσοχή σε περιόδους πολλών βροχοπτώσεων.

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα που να προβληματίζουν τον Γιάννη Πετράκη. Ο Τσικάρσκι θα είναι και πάλι διαθέσιμος, αφού εξέτισε την ποινή του, ενώ Βιδάλ και Κάστρο θα προσπαθήσουν να μπουν πιθανότατα από Τετάρτη. Σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας θα είναι και οι Μυστακίδης και Κλάους, που έμειναν στον πάγκο στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς. Ωστόσο δύσκολα θα έχουμε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, αφού κάτι που λειτούργησε καλά, προφανώς δεν χρειάζεται πολλούς πειραματισμούς. Ίσως μόνο η θέση του Ντόλοβατς να αποκτήσει διεκδικητές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Λίλα και Βελλίδης που έχουν συμπληρώσει κάρτες από την προηγούμενη αγωνιστική, θα εκτίσουν ο μεν πρώτος στην Τρίπολη ο δε δεύτερος με τον Πανιώνιο.